נקניק הודו אפוי ופסטה מנגולד שוויצרי
נקניק הודו אפוי ופסטה צ'ארד שוויצרי עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 448 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו מוצרלה, שמן זית ועוד שמן, צ'ארד שוויצרי ועוד מספר מצרכים לעשות היום. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 85%. מתכונים דומים: פסטה מחיטה מלאה עם נקניקיה וכריך שוויצרי, בריא & טעים: Chard שוויצרי נקניק טורקיה מעל פולנטה, ו Chard שוויצרי ומרק פסטה עם כדורי בשר הודו.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F. מברשת קלה בתחתית 2 מחבתות עם שמן זית. מסדרים עגבניות לחתוך צדדים על חצי אחד מחבת ונקניק בצד שנותר.
מורחים גבעולי chard בשכבה אחת על חצי אחד של מחבת גיליון הנותרים ומניחים בצל על החצי השני. מתבלים הכל במלח ופלפל לפי הטעם. ירקות צלויים ונקניקיות בשליש העליון והתחתון של התנור, מערבבים בצל ונשר מדי פעם, עד הזהב והרך, כ -15 דקות לכריך ובצל ו -30 דקות לעגבניות ונקניקיות.
להעביר ירקות, כמו מבושל, לקערה גדולה. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, רבע נקניק אורך לחתוך לרוחב לחתיכות 1/2 אינץ'; להוסיף קערה.
בינתיים, לבשל פסטה בסיר 4 ליטר של מים מלוחים רותחים, ערבוב מדי פעם, עד אל דנטה, על 8 דקות. להזמין 1/2 כוס פסטה בישול מים לנקז פסטה.
מוסיפים פסטה ועלים מנומרים לקערה עם מי בישול בעדינות לזרוק לשלב.
מעבירים את תערובת הפסטה לתבשיל תבשיל 2-1/2 ליטר רדוד ומפזרים גבינות.
אופים פסטה באמצע התנור, חשוף, עד הזהב על גבי, כ 20 דקות.
מגישים פסטה מן המנה ליד השולחן.