נקניק ואורז ממולא קיץ סקווש
נקניק ואורז ממולא קיץ סקווש עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 304 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. אם יש לך תפוח, פטריות, כוסברה טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. . נסו דלעת בלוט ממולאת ברוטב ואורז, נקניק עוף ואורז חום ממולא בלוט סקווש, ו סקווש קיץ ממולא (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים את חצאי הסקווש לחתוך צדדים לתוך צלחת אפייה, ויוצקים מספיק מים כדי לכסות את החלק התחתון של המחבת.
אופים בתנור שחומם מראש עד הדלעת מכרז, כ -30 דקות.
בעוד הדלעת מתבשלת, מביאים 2 כוסות מים לרתיחה בסיר על חום בינוני, ומערבבים במרגרינה ובתכולת חבילת האורז. להפחית את החום לרתיחה, ומבשלים עד שהאורז רך, כ -7 דקות. הניחו את האורז המוכן בצד.
מחממים מחבת גדולה על חום בינוני, ומבשלים את הנקניק, פטריות, כוסברה ומלח (במידת הצורך) עד הנקניק הוא השחמה, על 10 דקות.
מערבבים את תערובת הנקניקיות עם תערובת האורז המבושלת בקערה, ומערבבים קלות בתפוח, פקאן וגבינת צ ' דר.
יוצקים חמאה מומסת לתבנית אפייה, ומניחים את הדלעת, הצדדים החלולים למעלה, לתוך המנה. ממלאים את תערובת האורז והנקניקיות לתוך הדלעת, ומאפשרים למילוי להצטבר ולגלוש לתוך המנה במידת הצורך.
מפזרים את הדלעת הממולאת עם גבינת פרמזן.
חזור לתנור, ואפה עד המילוי חם ואת ציפוי הגבינה יש השחמה, כ -30 דקות נוספות.