סוגו רוסו (רוטב אדום)
סוגו רוסו (רוטב אדום) הוא איש מערות, ללא גלוטן, ראשוני ושלם 30 ומספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 151 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכלמתכונים יש 17 אוהדים. זה עובד הכי טוב כמו רוטב, והוא נעשה בערך 25 דקות. אם יש לכם עגבניות, שום, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 51%. הציון הזה די טוב. נסו תרד ושלושה רביולי גבינה עם רוטב סוגו, רוטב עגבניות פשוט / סוגו די פומודורו סמפליס, ו סוגו פינטו-הגרסה הצמחונית של רוטב בשר (מתכונים דומים).
הוראות
הביאו סיר מים לרתיחה. מבשלים את העגבניות במים רותחים עד שהעור מתחיל להתפצל, בערך 1 דקה. מיד להסיר את העגבניות לצלול לתוך מי קרח במשך כמה דקות כדי לעצור את תהליך הבישול.
מוציאים את העגבניות ממי הקרח; מוציאים וזורקים את קליפות העגבניות.
חותכים את העגבניות לגושים. מערבבים את העגבניות במעבד מזון עד לקבלת תערובת חלקה.
מחממים את השמן בסיר על אש בינונית; מחממים את השום הכתוש בשמן עד שהוא ריחני, נזהרים לא להשחים, 1 עד 2 דקות.
מוסיפים את העגבניות המעורבות והמלח; מביאים את התערובת לרתיחה ומבשלים עד שהרוטב מסמיך, 10 עד 15 דקות.
מסירים את הרוטב מהאש ומערבבים את הבזיליקום דרך הרוטב. אפשר לרוטב לשבת כמה דקות כדי לאפשר לטעם מהבזיליקום להתמזג ברוטב.