קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות8
מגזין

סופלה בטטה

סופלה בטטה
מתכון זה מספק 8 מנות. עם 479 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בטטות, מלח ופלפל כשרים, סוכר חום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו סופלה בטטה, סופלה בטטה, ו סופלה בטטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
מקלפים את הבטטות ומוסיפים את הבשר לקערה. מקציפים את החמאה באמצעות מערבל יד או מערבל לעמוד עם הקובץ המצורף whisk עד בשילוב טוב. מקציפים את גבינת שמנת, סוכר חום וביצים, הוספת אחד בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
בטטהבטטה
גבינת שמנתגבינת שמנת
סוכר חוםסוכר חום
חמאהחמאה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
מערבל ידמערבל יד
מקציףמקציף
קערהקערה
4
מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
1
מערבבים יחד את הסוכר החום, פקאן, קמח, חמאה ובייקון בקערה נפרדת עד שהוא נראה מתפורר.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
חמאהחמאה
פקאניםפקאנים
בייקוןבייקון
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מוסיפים את התערובת לצלחת פשטידה עמוקה ואופים עד לנפיחות וזהב, 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
תן לנוח 10 דקות לפני ההגשה (הסופלה ייפול מעט).