סטייק במרינדה עם רוטב צ'ימיצ' ורי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סטייק במרינדה עם רוטב Chimichurri. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 347 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-75 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך עלה דפנה, חומץ יין היינץ, גבעולי פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הדרום אמריקאי. זה מושלם עבור יום ולנטין. מתכונים דומים: סטייק צלע במרינדה עם רוטב צ'ימיצ' ורי אסיאתי, סטייק צלוי במרינדה ברוטב צ'ימיצ' ורי., ו Bistec Argentino al Chimichurri (סטייק עם רוטב Chimichurri).
הוראות
יוצקים מרינדה על סטייק בצלחת רדודה; לפנות מעיל שני הצדדים של סטייק. מקררים 30 דקות. להשרות. בינתיים, למזג מרכיבים שנותרו בבלנדר עד חלקה.
יוצקים לתוך קערה; לקרר עד מוכן לשרת.
הסר סטייק מן המרינדה; להשליך מרינדה.
מניחים סטייק על מתלה של מחבת broiler מרוסס עם ספריי בישול.
מטאטא, 4 סנטימטרים מחום, 10 דקות. או עד סטייק הוא doneness בינוני, מפנה אחרי 5 דקות. באלכסון לחתוך סטייק על פני התבואה לפרוסות דקות.
מגישים עם תערובת הפטרוזיליה.