קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות6
ציון בריאות65
מגזין

סטייק צלע וראג'ס פהיטס

סטייק צלע וראג'ס פהיטס
סטייק אגף המתכון ו Fajitas ראג'ה יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בערך 1 שעה ו 55 דקות. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 6 . מנה אחת מכילה 369 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך פלפלים poblano, בצל, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו פהיטות עם סטייק צלע במרינדה וראג'ס, פהיטות סטייק צלע, ו פהיטות סטייק צלע (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את הסטייק בתבנית אפייה ולזרוק עם תערובת חלפיניו כבושים; לתת להשרות בטמפרטורת החדר, 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
2
מחממים גריל או מחבת גריל בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחדכרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
3
מברישים את תערובת חלפיניו מהסטייק; מתבלים את הסטייק במלח ופלפל וגריל עד לחריכה, 3 עד 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4
העברה ללוח חיתוך ולתת לנוח.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
5
Secure כל פרוסת בצל אופקית עם שיפוד עץ.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
6
מברישים את פרוסות הבצל בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל. גריל, פונה מדי פעם, עד רך, 10 עד 15 דקות. בינתיים, לשים את poblanos ו jalapenos טרי על הגריל ו char מכל הצדדים, על 8 דקות. להפריש עד מגניב מספיק כדי להתמודד, ואז לקלף את העורות, גזע וזרע.
מרכיבים שתצטרך
פלפל חלפיניו טריפלפל חלפיניו טרי
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
גבינת חלב פרה מיושנתגבינת חלב פרה מיושנת
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
7
חותכים את poblanos ו jalapenos לרצועות. לאחר פרוסות הבצל מגניב מספיק כדי לטפל, להסיר את שיפודים להפריד לטבעות בודדות.
מרכיבים שתצטרך
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
גבינת חלב פרה מיושנתגבינת חלב פרה מיושנת
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
8
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני. דק לחתוך את הסטייק על ההטיה, נגד התבואה. כאשר המחבת חמה, מעיל את התחתונה עם 2 כפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
מוסיף את השום אורגנו ו לטגן על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
10
מוסיפים את רצועות הסטייק, הבצל והפלפל וזורקים לחום. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
11
מגישים עם טורטיות, גוואקמולי ופיקו דה גאלו.
מרכיבים שתצטרך
Pico De GalloPico De Gallo
נקניקיות, בגרילנקניקיות, בגריל
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
12
צילום קאט טויטש

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. המרלו של הר לה ג ' וטה האוול עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 99 דולר לבקבוק.
לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו
לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו
# 37 Wine Spectator Top 100 של 2019the 2016 La Jota Merlot מקיף את כל זה הוא הר מרלו עם מבנה להתענג. הערות של אספרסו, שוקולד מרי, וטוסט בצע blackberry בשלים, minerality, ומשקל על החיך.