סלט יוליוס קיסר דורש בסביבה 3 שעות ו -30 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 12. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 362 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 27 גרם שומן. אם יש לכם ג'בטה, מלח ופלפל, חלב חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מתכון זה מאוכלרשת יש 33 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 42%. הציון הזה די טוב. נסו סלט קיסר עוף עם קרוטוני שום {ורוטב קיסר קל}, סלט קיסר בגריל עם רוטב סלט קיסר קל, ו סלט פסטה קיסר עוף עם רוטב קיסר קל עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
מכניסים את המיונז, החמאה, השמנת החמוצה, הפרמזן, הבלסמי, ווסטרשייר, האנשובי, השום ומעט מלח ופלפל לבלנדר או למעבד מזון ודופקים את המעבד או מערבבים במהירות נמוכה למשך מספר שניות. התאם את העקביות במידת הצורך עם מעט חלב חמאה נוסף. מקררים את הרוטב לכמה שעות (זה פשוט משתפר!) לפני השימוש בו על הסלט.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
אנשובי
רוטב עגבניות Hunt's®
1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
לקרוטונים: חממו את התנור ל -400 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
זורקים את קוביות הלחם על תבנית עם נייר אפייה וזורקים אותם לשמן הזית ומעט מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4
מפזרים על מחצית הפרמזן, זורקים, מפזרים עוד וזורקים שוב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®
5
אופים, זורקים שוב באמצע הדרך, עד שהם פריכים וזהובים, 12 עד 15 דקות. מניחים בצד להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
לסלט: זורקים את העלה הירוק וחסה הרומנית לקערה.
מרכיבים שתצטרך
רומיין
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
הוסף קצת רוטב, ותן לו זריקה ראשונית טובה, רק כדי שתוכל להעריך כמה יותר רוטב אתה צריך.
8
מוסיפים עוד רוטב לפי הטעם.
9
מוסיפים את קרוטונים מקורר. זורקים בעדינות ומגישים.