סלט כרוב ראמן
סלט כרוב ראמן עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר התוספות שלך. מתכון חינם חלב זה משרת 6 . מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 5 גרם חלבון, 26 גרם שומן, ובסך הכל של 327 קלוריות. 256 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה היפנית הזו. גשו לסופר וקנו סוכר, חומץ מזוקק, גרעיני חמניות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הביא לך את כולםמתכונים. נסו סלט כרוב ראמן / סלט כרוב, כרוב פריך וסלט ראמן, ו יטסובי (מוקפץ אטריות בקר, כרוב וראמן) (מתכונים דומים).
הוראות
זורקים יחד את הכרוב, האטריות וגרעיני החמניות או השקדים.
הקציפו יחד את חבילת הטעם של ראמן, שמן, סוכר וחומץ.
יוצקים מעל תערובת כרוב וזורקים באופן שווה לציפוי.
יין מומלץ: ריזלינג, רוטב שומשום יפני, סוביניון בלאן
ריזלינג, סאקה וסוביניון בלאן הם הבחירות המובילות שלי לאטריות ראמן. סאק: זו בחירה ברורה כשמדובר באוכל יפני. אם אתה רוצה לדבוק יין ענבים, אם כי, אתה יכול לבחור סוביניון בלאן או ריזלינג. אחוזת גונדרלוך ריזלינג יבשה עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
גונדרלוך ן ריזלינג יבש