סלט עוף בלסמי
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם רוטב סלט ויניגרט בלסמי, בצל ירוק, גבינת מוצרלה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . מתכונים דומים: סלט עוף בלסמי, סלט עוף בלסמי, ו סלט עוף בלסמי.
הוראות
שלב 1/3 בקבוק רוטב ויניגרט בלסמי עם מכרזי עוף בקערה. לזרוק יחד פרוס פטריות עם 1/3 בקבוק ההלבשה בקערה נפרדת. שמור את הבקבוק 1/3 הנותרים. אפשר את מכרזי העוף ואת הפטריות כדי להשרות לפחות 30 דקות.
מחממים מראש את התנור של broiler, ולהגדיר את מתלה התנור על 6 אינץ ' ממקור החום.
הסר את מכרזי העוף ואת הפטריות מן המרינדה, ולנקז את עודף. לטגן את העוף ואת הפטריות עד העוף הוא השחמה מבושל דרך, 5 עד 8 דקות.
הסר את העוף ואת הפטריות מהחום, ופרוס את מכרזי העוף לחתיכות בגודל ביס.
כדי לשרת, מחלקים את החסה הקצוצה בין ארבע צלחות, ומעל כל אחד עם עוף צלוי ופטריות.
מפזרים כל צלחת עם עגבניות שרי, גבינת מוצרלה, ועלי בזיליקום פרוסים; לשרת עם רוטב ויניגרט הנותרים.