המתכון לסלט פטה שעועית ירוקה ניתן להכין תוך כ-25 דקות . מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -7 גרם חלבון , 31 גרם שומן , ובסך הכל 342 קלוריות . , מתכון זה מכסה 16% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, צמחונית לקטו אובו ותזונה ראשונית . גשו לסופר וקנו עשב שמיר, אגוזי פקאן, שעועית ירוקה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד היטב כמזנון במחיר סביר. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון של 54% , המנה הזו די טובה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סלט שעועית ירוקה ופטה , שעועית ירוקה, אגוזים ופטה , וסלט שעועית ירוקה עם פטן ואגוזי מלך .
הוראות
1
מניחים שעועית בסיר גדול ומכסים במים; להביא לרתיחה. מבשלים, ללא מכסה, במשך 8-10 דקות או עד שהם רכים.
שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר הם בחירה מצוינת לסלט. לסוביניון בלאן ולגרונר ולטלינר יש תווים עשבים המשלימים לסלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה לרוטב שמנת לסלט. אתה יכול לנסות את Kumeu River Village Chardonnay. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-22 דולר לבקבוק.
שרדונה של כפר נהר קומאו
יין זה הותסס ב-25% בחביות עץ אלון צרפתי ישן, ו-75% במיכלי נירוסטה, כך שיש השפעה קטנה מאוד של עץ אלון על האף או החך. זה איפשר לפרי התוסס להופיע בצורה יפה עם ניחוחות ליים ולימון תוססים וקוצניות צורנית ומינרלית עם רמזים של תאנה ואפרסק לבן. האמצע הכבד משקל מראה גם בשלות אפרסקית יחד עם מינרליות חומצה פריכה המעניקה ליין מרענן איכות ניקוי. יין זה מענג כאפריטיף, ואפילו טוב יותר לשתייה עם דגים ורכיכות.