המתכון סלט פירות ים איטלקי צונן מוכן בכ 2 שעות והוא בהחלט מדהים ללא גלוטן ופסקאטרי אפשרות לאוהבי אוכל ים תיכוני. מתאים ל-6 ומחירו 4 מנות.8 דולר למנה. מנה אחת מכילה 317 קלוריות, 36 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. אם יש לכם מלח כשר ופלפל טרי סדוק, מלח כשר ופלפל טרי סדוק, מיץ לימון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמן הקנולן תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם מחזורי דובדבן-משמש כמו קינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. הציון הזה מוצק. נסו סלט פסטה פירות ים צונן שמנת אולטימטיבי, סלט פסטה פירות ים צונן עם רוטב יוגורט ג'ינג'ר, ו סלט פירות ים איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב את הקלמרי וחלב החמאה בכלי זכוכית גדול. מכסים ומקררים במשך 30דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
דיונון
2
מסננים ושוטפים.
3
מעבירים לקערת ערבוב ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
1
שלב את החומץ, השום, גרידת הלימון והמיץ בקערת ערבוב בינונית.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעליים
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 תפוז, גרידה
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
2
לטאטא את השמןלאט כדי להתחלב. לאחר מעובה, לטאטא את הפטרוזיליה, כוסברה, אורגנו וקליונים. מתבלים במלח ופלפל. מקררים במיכל אטום עד מוכן לשימוש (אועד 48 שעות).
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
פחיות) מרק עוף דל נתרן
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1
מקום 12 כוסות מים קרים, אתסלרי, גזר,בצל,פטרוזיליה,טימין,עלי דפנה,צ ' ילי, לימוןגרגירי פלפל שחור לתוך סיר גדול מצויד מצורף מסננת רשת בסדר. מביאים לרתיחה ומצמצמים לרתיחה.פואצ ' על ידי הנחת הקלמרי והשרימפס למסננת ומבשלעד שהקלמרי יציב והשרימפס ורוד, בערך3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
דיונון
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
קליפות מלימון
20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוציאים לערבובקערה ומניחים בצד. ציד את הצדפות עד שהקליפות נפתחות, 4 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף מרסלה יבשה
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
3
העבירו את הצדפות לרכיכות העלומות שכבר, וזרקו קליפות שלא נפתחו.
מרכיבים שתצטרך
רכיכה
1 כף מרסלה יבשה
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
4
מוסיפים את הפרוסהעגבניות לרכיכה. זורקים עם שני שליש מהוויניגרט, מתבלים ומכניסים למקרר עד שהם מצוננים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרט
רכיכה
5
לסלט: זורקים בעדינות את הארוגולה והשומר בקערת ערבוב גדולה עם הוויניגרט שנותר לציפוי.מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ויניגרט
חזה עוף רוטיסרי
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
6
מעבירים לכלי הגשה גדול. מסדרים את פירות הים הכבושיםעל הסלט.