סלט שעורה אורז בר דורש כ -30 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-6 מנות. תמורת 76 סנט למנה , מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה בדמות שלך? המתכון הצמחוני והטבעוני ללא חלב, לקטו אובו, מכיל 364 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -15 גרם שומן למנה. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, שעורה, בצל ירוק ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה עובד היטב כמזנון מאוד זול. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון ספונקולרי של 63% , המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: סלט אורז חום ושעורה עם גרגירי חומוס , תערובת מרק אורז בר ושעורה , ופילאף שעורה ואורז בר עם זרעי רימון .
הוראות
1
מבשלים אורז לפי הוראות האריזה. בקערת הגשה גדולה מערבבים את האורז, השעורה, הפלפל הירוק, הזיתים והחמוציות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
שעורה
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
ליטר (בערך שמנת כבדה
2
מערבבים בבלנדר את החומץ, הבזיליקום, הבצל הירוק, השום והפלפל. תוך כדי עיבוד מוסיפים שמן בהדרגה בזרם קבוע.
מרכיבים שתצטרך
חזה הודו רוטיסרי
סלט גויה ותיבול ירקות
1/2 קופסת פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובה
(שמן צ'ילי)
1 בצל אדום, קוביות קטנות
מרווה טרייה קצוצה או 1/2 כפית מרווה מיובשת
ציוד שתשתמש בו
גבינת לוקטלי מגוררת, או גבינה מגוררת אהובה, להגשה
3
מטפטפים על הסלט וזורקים לציפוי. מכסים ומקררים עד לצינון.
שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר הם הבחירות המובילות שלי לסלט. לסוביניון בלאן ולגרונר ולטלינר יש תווים עשבים המשלימים לסלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה לרוטב שמנת לסלט. אתה יכול לנסות את Arrowood Sonoma שרדונה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-26 דולר לבקבוק.
Arrowood Sonoma שרדונה
ניחוחות של אגסים ומלון עדינים מתערבבים עם מאפייני הדר של אשכולית ולימון, בעוד טעמים של אגסים משומרים מתוקים ומלון שולטים בחך. וינטג' בכוס, השרדונה מחוז Sonoma משנת 2000 מציע מגוון מעורר תיאבון של טעמים וניחוחות מסקרנים. עמוס בפירות, זה מגיע אליכם מכל הכיוונים. כרם הפרי לשרדונה מחוז סונומה משנת 2000 שלנו מגיע משלושה כרמים יוצאי דופן בעמק הנהר הרוסי. כל כרם משקף את הטרואר המובהק שלו ותורם ליין ניואנסים ומאפיינים שונים. תסיסה ויישון מכיוון שהפרי גדל באקלים קריר יחסית, אנו מעבירים אותו דרך חבית ותסיסה מלולקטית כדי לאזן את החומצות הפריכות ולהעניק ליין מרקם עשיר וקרמי. סור טמון מיושן וערבול בחביות עץ אלון צרפתי מוסיף רמזים של אלון קלוי ומורכבות לתערובת