סלט תפוחי אדמה רוסי מקוסטה ריקה
זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לכם סלק, ביצים, תפוחי אדמהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו טאקו דגים קוסטה ריקה, קוקוסים-בוטנים עוגיות: Galletas מריה (קוסטה ריקה), ו סלט תפוחי אדמה רוסי הידוע גם בשם אוליבייה Salade (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה לתוך סיר ומכסים במים מלוחים. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים עד מכרז, על 20 דקות.
לנקז ולאפשר קיטור יבש במשך דקה או שתיים. אפשר לתפוחי האדמה להתקרר.
בעוד תפוחי האדמה מתבשלים, מניחים את הביצים לסיר בשכבה אחת וממלאים במים כדי לכסות את הביצים ב 1 אינץ'. מכסים את הסיר ומביאים את המים לרתיחה מעל חום גבוה. לאחר שהמים רותחים, להסיר מהחום ולתת את הביצים לעמוד במים החמים במשך 15 דקות.
יוצקים את המים החמים, ואז לקרר את הביצים תחת מים זורמים קרים בכיור. קליפה וקוביות פעם קרה.
מניחים את תפוחי האדמה, סלק, ביצים, ומיונז לתוך קערה, לערבב היטב, ואת העונה כדי לטעום עם מלח ופלפל.