סלסה בוראצ'ו
סלסה Borracho הוא ללא גלוטן, וטבעוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 32 קלוריות. לך לחנות ותביא מיץ ליים, טקילה, כוסברה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Pollo Borracho, Borracho (עוגת רום), ו שעועית Borracho.
הוראות
אופים צ ' ילי מיובש במחבת מעוטרת בתנור 250 עד ריחני, 4 עד 5 דקות. מגניב בקצרה, ואז לנתק ולהשליך גבעולים. לנער ולהשליך זרעים.
מניחים צ ' ילי בקערה ושופכים 1 כוס מים רותחים מעליהם.
בואו לעמוד עד רך, כ -10 דקות.
בינתיים, עגבניות מטאטאים במחבת שטופה כ -4 סנטימטרים מחום, פונה לפי הצורך, עד חרוך, 5 עד 8 דקות.
עם כפית מחוררת, להעביר צ ' ילי ספוג לבלנדר או מעבד מזון. טהור עד חלקה, הוספת כ 3 כפות של מים השריית להתמזג בצורה חלקה. להשליך את המים שנותרו.
מוסיפים לבלנדר את העגבניות הקלויות, בצל, שום, מיץ לימון וצ ' ילי טרי. להסתחרר עד pured גס. מתבלים בטעם טקילה ומלח, ומערבבים בכוסברה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Alexana Revana הכרם פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 42 דולר לבקבוק.
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.