סנדוויצ'ים של טונה
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 37%. ציון זה הוא רע למדי. מתכונים דומים: פשטידות עלים טונה, פחזנית ירקות טונה, ו מיני סלמי פאף כריכים.
הוראות
בקערה קטנה שלבו 1/4 כוס מיונז, פלפל ירוק, בצל, חרדל ורוטב ווסטרשייר; מערבבים טונה.
מורחים על כל חצי לחמניה; מעל כל אחד פרוסת עגבנייה. מסדרים כריכים על תבנית עם נייר אפייה.
בקערה אחרת, שלבו את הגבינה והמיונז שנותר; כף תערובת גבינה על עגבנייה.
אופים בחום של 400 ניתנים להזזה למשך 11-13 דקות או עד שהציפוי נפוח וחום זהוב.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, יין ורדים
יין פינו נואר, מרלו ורוז הם הבחירות המובילות שלי לטונה. למרות שלעתים קרובות דגים משויכים ליין לבן, דגים 'בשריים' יותר כמו טונה יכולים בהחלט ללכת עם יין אדום. רוז המוגן גם ישתלב יפה, במיוחד אם הטונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר ליין לבן. אתה יכול לנסות את וין דה סנדוויץ 'של ג' ימי ג ' ון פינו נואר. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-30 דולר לבקבוק.
וין דה סנדוויץ 'של ג' ימי ג ' ון פינו נואר
הפינו נואר הופק ובוקבק על ידי יקב מכונות פולק, והיינן קני ליקיטפרקונג.