המתכון ספגטי אפוי יכול להתבצע בערך 1 שעה. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 19 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל 356 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. לכו לחנות ואספו פלפל, בצל, רוזמרין ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזאת. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 35%. ציון זה לא כל כך גדול. ספגטי אפוי, ספגטי אפוי, ו ספגטי אפוי דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
שוברים ספגטי לשניים; מבשלים לפי הוראות החבילה. בינתיים, בתנור הולנדי, מבשלים את הבקר, הבצל והפלפל הירוק על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים. מערבבים פנימה את המרקים, רוטב העגבניות, המים, הסוכר החום והתבלינים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ירוק
רוטב עגבניות
סוכר חום
תיבול
ספגטי
בצל
מים
בקר
בשר
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
2
מסננים ספגטי; מערבבים לרוטב בשר.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי
רוטב
בשר
3
מוסיפים 1/2 כוס גבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
4
מעבירים ל-13 אינץ ' משומן. 9 אינץ'. תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
5
מכסים ואופים בחום של 350 למשך 30 דקות. לחשוף; מפזרים גבינה שנותרה.