ספגטי דגנים מלאים עם פקורינו, פרושוטו ופלפל (סתיו)
ספגטי דגנים מלאים עם פקורינו, פרושוטו ופלפל (סתיו) היא מנה עיקרית שמגישה 6. מתבוננים בדמות שלך? מתכון ללא גלוטן, ראשוני וקטוגני זה מכיל 317 קלוריות, 13 גרם חלבון ו-28 גרם שומן למנה. מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 15 דקות. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לסתיו. מתכון זה מ- Foodnetwork דורש פרושוטו, ספגטי דגנים מלאים, שמן זית ופקורינו. 6 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 64%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: ספגטי דגנים מלאים עם פקורינו, פרושוטו ופלפל (סתיו), סלט דגנים מלא חם עם שומר, ארוגולה, פרושוטו ופקורינו, וספגטי עם פקורינו רומנו ופלפל שחור.
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על אש גבוהה.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד לריכוך אך עדיין יציב לביס, תוך ערבוב מדי פעם, כ-8 עד 10 דקות.
מחממים מחבת קטנה עם תחתית כבדה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את גרגירי הפלפל וצולים כ-20 עד 30 שניות.
מוסיפים את השמן ומבשלים במשך דקה.
מסננים את הפסטה ושומרים כ-1/2 כוס ממי הפסטה.
מעבירים את הספגטי לקערת הגשה גדולה.
מוסיפים 1 כוס הפקורינו ומערבבים לאיחוד, הוסיפו בהדרגה מי פסטה שמורים, במידת הצורך, כדי לשחרר את הפסטה.
מוסיפים את תערובת השמן, פרושוטו, 2 כפות פטרוזיליה ו-2 כפות בזיליקום. לערבב היטב לאיחוד כל החומרים.
מקשטים בשארית הפקורינו, הפטרוזיליה והבזיליקום.