ספגטי עם פטריות בר
ספגטי עם פטריות בר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 635 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פרמזן, פטרוזיליה, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. נסו אורז בר מלית עם פטריות בר, ארוחת ערב: ספגטי אלה בוסקאיולה (ספגטי ברוטב עגבניות ופטריות), ו עוף עם פטריות בר (מתכונים דומים).
הוראות
לצחצח את כל לכלוך מן הפטריות עם מברשת מאפה או מגבת תה. חותכים את הפטריות דק, אבל לקרוע כל פטריות גדולות יותר, כמו girolles, chanterelles. ו blewits במחצית.
שים את שמן הזית במחבת חמה מאוד, ולהוסיף את הפטריות.
תן להם לטגן מהר, לזרוק פעם או פעמיים, ולאחר מכן להוסיף את השום וצ ' ילה עם קמצוץ של מלח (חשוב מאוד עונת פטריות מעט, כפי שהוא באמת מביא את הטעם). המשך לטגן מהר במשך 4 עד 5 דקות, זורק באופן קבוע. ואז לכבות את החום ולסחוט את מיץ הלימון. לזרוק ולבלות, לפי הטעם.
בינתיים, לבשל את הפסטה במים רותחים, מלוחים עד אל דנטה.
מסננים ומוסיפים לפטריות, עם הפרמזן, הפטרוזיליה והחמאה. לזרוק בעדינות, ציפוי הפסטה עם הפטריות והטעם שלהם.
מגישים, מגרדים את כל הפיסות האחרונות של פטריות מהמחבת, ומפזרים קצת פטרוזיליה ופרמזן.