סרטן, בצל אביב ופנצ'טה פרוסה
אם יש לך מנטה, עלי פטרוזיליה, עלי סלט לבושים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור אביב. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : spring onion pakora - איך לעשות pakoras בצל אביב, עוגת אוכמניות קפואה. פרוסת אביב טבעונית, ו אפונה האביב עם פנצ'טה.
הוראות
מברשת מחבת מחבת עם שמן וחום עד רק עישון. מבשלים את בצל האביב במחבת עד מתרכך וחרוך. להשאיר להתקרר, ואז לעטוף פרוסת pancetta סביב כל אחד.
מערבבים יחד את בשר סרטנים, ביצה, קרם פראש, חרדל, גרידת לימון, פטרוזיליה ונענע עם קמצוץ של מלח וטחינה טובה של פלפל שחור.
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
מרדדים את הבצק למלבן בערך 35 x 25cm ו לקצץ את הקצוות כדי לסדר. קל להבקיע גבול 1 ס " מ סביב קצה הטארט לדקור את המרכז בכל רחבי עם מזלג.
שים את המאפה על מגש אפייה מצופה קלף אפייה.
מורחים את תערובת הסרטן על מרכז הטארט, עד לגבול, ולשים את בצל האביב על גבי, דוחף אותם לתוך התערובת קצת.
אופים במשך 25 דקות עד המאפה הוא נפוח וזהב, ואת pancetta הוא פריך. השאירו להתקרר במשך 5 דקות, ולאחר מכן לחתוך 6 פרוסות ומגישים עם סלט ירוק, או לריבועים קטנים יותר כדי לשרת עם משקאות.