קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות39
מגזין

סרטנים רכים עם קומפוט עגבניות

סרטנים רכים עם קומפוט עגבניות
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו סרטנים עם קליפה רכה עם קומפוט עגבניות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 33 גרם חלבון, 113 גרם שומן, ובסך הכל 2133 קלוריות. אם יש לכם טריזי ליים, זרעי כוסברה, שמן צמחי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף טוב של 75%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: סרטנים רכים חריפים, סרטנים רכים עם סלט פארו, ו סרטנים רכים מטוגנים בנדיקט.

הוראות

1
מכינים את הקומפוט: מחממים את התנור ל -450 מעלות צלזיוס.ליבה את העגבניות וחצה לרוחב, ואז סוחטים את הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
CompoteCompote
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
שים את העגבניות בצד החתוך כלפי מעלה על תבנית עם נייר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
מזלפים 3 כפות שמן זית; מפזרים 1 כפית מלח ופלפל לפי הטעם. צולים עד מצומק, כ 40 דקות. מצננים מעט ואז מחליקים מהעורות.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
חותכים לקוביות.
5
צולים את זרעי הכוסברה והכמון במחבת על אש בינונית, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
3/4 כוס זיתים ירוקים ג'מבו עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים3/4 כוס זיתים ירוקים ג'מבו עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוציאים מהמחבת וטוחנים בעזרת מטחנת תבלינים או קוצצים בעזרת סכין.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
7
מחממים את 2 כפות שמן הזית הנותרות, את השום והג ' ינג ' ר במחבת על אש בינונית ומבשלים עד שמתחילים להשחים, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מוסיפים את העגבניות, הכוסברה הטחונה והכמון, ומלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טחונהnameכוסברה טחונהname
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
1
מחממים שמן צמחי בגודל 1/8 אינץ ' במחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
שים את הפולנטה בתבנית אפייה; מוסיפים 2 כפיות מלח 1 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
פולנטהפולנטה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
שים את החלב בקערה. טובלים את הסרטנים בחלב ומנערים את העודפים, ואז מחפרים בפולנטה ומנערים את העודפים.
מרכיבים שתצטרך
פולנטהפולנטה
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
עובדים בקבוצות, מטגנים את הסרטנים, הפוכים תחילה, 3 עד 4 דקות לכל צד.
5
מעבירים לניירצלחת מרופדת. נגב את המחבת והוסף שמן טרי בין המנות.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מחממים מחדש את הקומפוט ומערבבים פנימה את עשבי התיבול.
מרכיבים שתצטרך
CompoteCompote
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
7
מגישים את הסרטנים עם הקומפוט וטריסי הליים.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז
CompoteCompote
8
צילום תמונות על ידי קון פולוס

יין מומלץ: שרדונה, ריזלינג, פינו גריג ' יו.

שרדונה, ריזלינג ופינו גריג ' יו הם הבחירות המובילות שלי לסרטן. סרטן צונן טעים נהדר עם פינו גריגיו. ניתן להתאים סרטן חם (במיוחד עם חמאה) עם שרדונה חמאתית או ריזלינג פירותי פריך. וי די רומאים שרדונה עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 36 דולר לבקבוק.
וי די רומנס שרדונה
וי די רומנס שרדונה
יין יבש עשוי 100% ענבי שרדונה.