קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות100
מגזין

עדשים וכרוב אדומים עם מיסו

עדשים וכרוב אדומים עם מיסו
גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, מיסו, בטטה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו גזר ותפוחי אדמה קלויים, עדשים ורוטב פטרוזיליה מיסו, קייל ועדשים, ו פסטה עם עדשים וכרוב (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את העדשים בסיר גדול ומכסים עם 1 1/2 כוסות של מרק. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני ומבשלים, חשופים, עד העדשים מכרזים, כ -25 דקות. מערבבים את השום, בטטה, סלרי, בצל, עגבניות, ואת הנותרים 2 1/2 כוסות מרק. המשך לבשל, חשופה, במשך כ 20 דקות, או עד בטטה רך. מערבבים במיסו, כרוב, ומרווה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל, מצקים לקערות, מקשטים בנורי ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
עדשיםעדשים
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
כרובכרוב
מיסומיסו
נוריםנורים
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
מצקתמצקת
2
Reprinted with permission from The Alzheimer ' s Prevention Cookbook: Recipes to Boost Brain Health by Dr. Marwan Sabbagh and Beau MacMillan, © 201
3
Published by Ten Speed Press, an imprint of the Crown Publishing Group.