קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות36
ציון בריאות1
מגזין

עוגות קיווי דקירי תות עם קיווי קרד, ציפוי רום תות, ומקשטים רום תות

עוגות קיווי דקירי תות עם קיווי קרד, ציפוי רום תות, ומקשטים רום תות
עוגות קיווי דקירי תות עם קיווי קרד, ציפוי רום תות, ומקשט יורה רום תות עשוי להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 36 . יש קינוח זה 307 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. זה מושלם עבור יום האם. אם יש לכם דל, אבקת סוכר, לציטין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. מתכונים דומים: עוגות קיווי תות עם ציפוי שמנת קיווי תות, דקירי קיווי תות, ו עוגות שכבות לימון עם ציפוי תות.

הוראות

1
עבור הקאפקייקס: מחממים את התנור ל 325 מעלות f. קו מחבתות קאפקייקס סטנדרטיות עם 36 ספינות קאפקייקס.
מרכיבים שתצטרך
קאפקייקסקאפקייקס
ציוד שתשתמש בו
ספינות מאפינסספינות מאפינס
תנורתנור
2
לנפות את הקמח, אבקת אפייה, ומלח לקערה בינונית. תניח את הקערה בצד. בקערה של מערבל לעמוד, שמנת הסוכר והמרגרינה עם הקובץ המצורף whisk, על 5 דקות. לגרד את הצדדים ואת החלק התחתון של הקערה. בקערה קטנה או כוס, לשלב את מחליף מים וביצה ומערבבים להמיס את מחליף הביצה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
מחליף ביציםמחליף ביצים
מרגרינהמרגרינה
קרםקרם
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
מקציףמקציף
קערהקערה
3
מוסיפים את מחליף הביצים לסוכר ומערבבים עד לשילוב. לגרד את תחתית הקערה. בקערה קטנה, לשלב את חלב הסויה ווניל ולהניח בצד. הפוך את מהירות המיקסר לנמוך ולאט לאט להוסיף את החומרים היבשים ואת חלב הסויה, לסירוגין בין 2, המסתיים בחלב הסויה.
מרכיבים שתצטרך
מחליף ביציםמחליף ביצים
סוימילקסוימילק
ונילוניל
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
4
ממלאים את ספינות הקאפקייקס 3/4 מלא בבלילה ואופים עד שקיסם שיניים מוכנס לתוך כל קאפקייק יוצא נקי 19 דקות. לקרר את הקאפקייקס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
קאפקייקסקאפקייקס
ציוד שתשתמש בו
ספינות מאפינסספינות מאפינס
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
5
עבור קרד: בסיר בינוני, כבד תחתית, מערבבים יחד את מחית קיווי וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
פירה קיוויפירה קיווי
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
6
חום על בינוני-גבוה עד התערובת מתחילה בועה סביב הקצוות. בקערה קטנה, מערבבים את המים ואת קורנפלור לתוך תרחיף. לאט להוסיף את תערובת קורנפלור על פירה תוך לטאטא. מבשלים עוד 2 דקות תוך ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
7
בואו להתקרר לחלוטין.
8
שים את קיווי מקורר curd לתוך שקית צנרת לחתוך 1/4 אינץ ' מהקצה.
מרכיבים שתצטרך
קיוויקיווי
9
עבור הציפוי: בקערה של מערבל דוכן, מקציפים את קיצור, מרגרינה, ו lecithin עד משולב לחלוטין. לגרד את החלק התחתון של הקערה כדי להבטיח כי כל החומרים מעורבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
קיצורקיצור
מרגרינהמרגרינה
ציפויציפוי
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
קערהקערה
10
מוסיפים את מחית התות ומערבבים עד incorporated. לגרד את תחתית הקערה. במהירות נמוכה, מוסיפים לאט את הסוכר קצת בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
מחית תותמחית תות
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
11
מוסיפים את מיץ לימון ורום ומערבבים לשלב. לגרד את החלק התחתון של הקערה ומערבבים על מהירות בינונית גבוהה עד שכל החומרים משולבים ואת הציפוי הוא רך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
ציפויציפוי
רוםרום
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
12
שים את הציפוי לתוך שקית מאפה לחתוך 1/2 אינץ ' מהקצה.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
ציוד שתשתמש בו
שקית מאפהשקית מאפה
1
הסר את צמרות ליבות מכל תות. מניחים את החלק העליון בצד בקערה. מדוד את הרום לכוס מדידה עם זרבובית.
מרכיבים שתצטרך
תותיםתותים
רוםרום
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
קערהקערה
2
יוצקים כפית רום לליבות הריקות של כל תות. צינור כפית של ציפוי תות על גבי כל תות מלא רום ומניחים את צמרות תות ירוק עלים בחזרה על כל תות.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
תותיםתותים
ציפויציפוי
רוםרום
3
כדי להרכיב: עם קש שתייה פלסטיק או סכין קילוף קטן, לעשות חורים במרכז כל cupcake. לסחוט את קיווי curd במרכז כל קאפקייק עד מלא אבל לא עולה על גדותיו, על 1 כף לכל קאפקייק. צינור מנה של ציפוי תות על כל עוגה ומקשטים עם יורה רום תות.
מרכיבים שתצטרך
תותיםתותים
ציפויציפוי
קאפקייקסקאפקייקס
רוםרום
קיוויקיווי
ציוד שתשתמש בו
שתיית קשיותשתיית קשיות
סכיןסכין

מרכיבים

2(חוֹרֶף)אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעמילן תירסעמילן תירס1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)מחליף ביצים (מומלץ: Ener-G)מחליף ביצים (מומלץ: Ener-G)4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפירה קיווי, חנות-קנהפירה קיווי, חנות-קנה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)8 אונקיות אבקת סוכר8 אונקיות אבקת סוכר1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקדבש הדריםדבש הדרים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקציפוי רום תותציפוי רום תות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)דבש הדריםדבש הדרים11 קילו קישואים,1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1(יכול להיות או להרחיק)לציטיןלציטין3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחלב סויהחלב סויה36largesתותים, שטף ומיובשתותים, שטף ומיובש142אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)מחית תות שדה, חנות-קנהמחית תות שדה, חנות-קנה454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)4 אונקיות סוכר4 אונקיות סוכר227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)10 אונקיות קמח לא סופג10 אונקיות קמח לא סופג1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)מרגרינה טבעונית ללא הידרוגנציה (מומלץ: מאזן כדור הארץ)מרגרינה טבעונית ללא הידרוגנציה (מומלץ: מאזן כדור הארץ)340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קיצור ירקות לא hydrogenated (מומלץ: איזון כדור הארץ)קיצור ירקות לא hydrogenated (מומלץ: איזון כדור הארץ)596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן255אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)מרגרינה טבעונית ללא הידרוגנציה (מומלץ: איזון כדור הארץ)מרגרינה טבעונית ללא הידרוגנציה (מומלץ: איזון כדור הארץ)