עוגות שוקולד סטאוט עם קרם חמאה אירי
עוגיות שוקולד סטאוט עם קרם חמאה אירי עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 24 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 272 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, אבקת סוכר, ליקר שמנת אירי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זה מושלם עבור יום פטריק הקדוש. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגיות שוקולד סטאוט וליקר אייריש קרים, שוקולד צ'יפ-אייריש קרים קאפקייקס W / Bailey' s Butterercream, ו עוגות שוקולד סטאוט עם ציפוי ויסקי אירי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350F (325f למחבתות כהות או לא דביקות).
מניחים נייר כסף או כוס אפייה נייר בכל אחד 24 כוסות מאפין בגודל רגיל.
בקערה גדולה, לנצח את כל מרכיבי הקאפקייקס עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה 30 שניות. הכה במהירות בינונית 2 דקות, גירוד קערה מדי פעם. מחלקים את הבלילה בין כוסות מאפין.
אופים 18 עד 23 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות; להסיר עוגות מן המחבתות כדי מתלים קירור. מגניב לגמרי.
בקערה גדולה, לנצח קיצור וחמאה עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה עד חלקה. בהדרגה להוסיף אבקת סוכר, 1 כוס בכל פעם, מכות עד בשילוב.
להוסיף וניל 2 כפות של ליקר; לנצח עד מעורבב.
הוסף מספיק של ליקר 1 עד 2 כפות הנותרים, 1 כפית בכל פעם, מכות עד ציפוי קל ורך.
ציפוי כפית לתוך שקית לקשט מצויד קצה כוכב #1m; ציפוי צינור דפוס מעגלי על צמרות של קאפקייקס.