קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות72
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגיות סנטה סטאר

עוגיות סנטה סטאר
סנטה כוכב עוגיות דורש סביב 1 שעה ו 40 דקות מתחילתו ועד סופו. לקינוח הזה יש 117 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 72 מנות סועדים.. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם מים, ביצים, קמח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 9%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: עוגיות סנטה, עוגיות סנטה, ו לא-רק-עבור-סנטה עוגיות.

הוראות

1
בקערה גדולה, שמנת את החמאה, קיצור וסוכרים עד אור רכה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. מקציפים מיץ תפוזים להתרכז וניל.
מרכיבים שתצטרך
תרכיז מיץ תפוזיםתרכיז מיץ תפוזים
דבש הדריםדבש הדרים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
שלב את הקמח, הסודה לשתייה והמלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת מוקרמת ומערבבים היטב. מכסים ומקררים במשך 2 שעות או עד קל לטפל.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
על משטח מקומח קלות מרדדים בצק ל -1 / 4 אינץ'. עובי.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
5
חותכים עם 4 אינץ'. חותך עוגיות בצורת כוכב טבול בקמח.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
סוכריות דקורטורסוכריות דקורטור
6
מקום 1 פנימה. מלבד על ניירות אפייה לא משומנים.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
7
אופים בחום של 350 כ 7-8 דקות או עד שהקצוות יציבים.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
הסר למתלים כדי להתקרר.
9
בקערה קטנה שלבו את הסוכר, המים, אבקת המרנג וקרם האבנית של הקונדיטורים; מקציפים במהירות נמוכה רק עד לאיחוד. מקציפים גבוה במשך 4-5 דקות או עד שנוצרות פסגות נוקשות. גוון 9 כפות אדום 2 כפות שחור. השאירו את הדובדבן שנותר לבן. שמור על ציפוי שאינו בשימוש מכוסה כל הזמן במטלית לחה. במידת הצורך, היכו שוב במהירות גבוהה כדי לשחזר מרקם.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
קרם טרטרקרם טרטר
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
מניחים ציפוי אדום בשקית מאפה. עם # 3 עגול מאפה טיפ, צינור סנטה של כובעים, אפים וחליפות. השתמש בציפוי שחור לעיניים, כפפות, חגורות ומגפיים. עם ציפוי לבן וטיפ כוכב מס ' 16, הוסיפו את עיטור הכובע, השפמים והזקן. עם קצה עגול, להוסיף את החליפה לקצץ.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

עוגיות עובדות ממש טוב עם שמנת שרי, מדיירה ופרוסקו. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף סוכר פשוט או עוגיות לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, ותווי האגוזים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "