עוגיות תה שוודיות
עוגיות תה שבדיות עשויות להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר הקינוח שלך. והוא יספק כ 60 מנות. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 46 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, ממתקים, שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הסקנדינבית הזאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 7%- שזה לא ניתן לאילתור. נסו עוגיות חג מולד שבדיות, מתכון עוגיות שיפון שבדיות, ו עוגיות חמאה שוודיות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
חותכים 1 כוס חמאה לתוך הקמח עד התערובת דומה פירורים גסים. מערבבים את השמנת ויוצרים את הבצק לכדור.
רול בצק החוצה 1/2 אינץ עבה לחתוך עם חותך עגול קטן.
רול לחתוך מעגלים בסוכר מגורען ומניח על סדינים עוגיות ungreased. עוגיות זין כמה פעמים עם מזלג.
אופים ב 375 מעלות F (190 מעלות C) במשך 8 עד 10 דקות.
תן לעוגיות להתקרר לפני הזיגוג.
כדי להרכיב: תחתית כפור של חצי מהעוגיות ומניחים את שאר העוגיות למעלה כדי להכין עוגיות סנדוויץ'.
כדי להפוך את ציפוי קרם חמאה: לנצח 1/2 כוס חמאה עד רכות. בהדרגה להוסיף את הסוכר של ממתקים. הכה בחלב התאדה והוניל. התאם את כמויות הסוכר של חלב וממתקים כדי לקבל חמאה לעקביות מתפשטת טובה.