קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות8
מגזין

עוגת גבינה קפואה עם פיסטוק.

עוגת גבינה קפואה עם פיסטוק.
והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1069 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 89 גרם שומן. אם יש לכם קצפת, שוקולד, תמצית ונילן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו יוגורט קפוא פיסטוק, קינוח תות קפוא - פיסטוק, ו גלידת פיסטוק בקלאווה קפואה (מתכונים דומים).

הוראות

1
סכין מיקום להב בקערת מעבד מזון; להוסיף 1 אגוזי פיסטוק כוס. תהליך עד קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מוסיפים פירורי עוגיות וופל, 3 כפות סוכר וחמאה מומסת. דופק 4 או 5 פעמים או עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (15-1/2 אונקיות) עוגיות אוראו, מרוסקותחבילה אחת (15-1/2 אונקיות) עוגיות אוראו, מרוסקות
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
3
לחץ על תערובת פירור על החלק התחתון ו 1 1/2" למעלה הצדדים של מחבת משומן קלות 9" springform.
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
4
אופים ב 350 במשך 12 דקות או עד השחמה קלה. מגניב לגמרי על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
להביא שמנת לבישול בסיר כבד על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
הסר מהחום, ולהוסיף שוקולד לבן קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבןשוקולד לבן
7
בואו לעמוד 2 עד 3 דקות. מערבבים בעדינות עם מרית גומי עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
8
מקציפים גבינת שמנת וחמאה מרוככת במהירות בינונית של מערבל חשמלי עד שמנת.
מרכיבים שתצטרך
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
9
מוסיפים אבקת סוכר, ומכים עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
10
להוסיף תערובת שוקולד לבן נמס וניל; לנצח 3 דקות או עד חלקה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבןשוקולד לבן
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
11
יוצקים את הבלילה לתוך קרום מוכן. לכסות ולהקפיא עד המשרד או עד 1 שבוע.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
12
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר כ -30 דקות לפני ההגשה.
13
הסר צדדים של מחבת.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
14
מקשטים עוגת גבינה, אם תרצה.
15
חותכים עוגת גבינה קפואה עם סכין חדה, סכין טבילה במים חמים ומנגבים אותו יבש בין כל פרוסה.
מרכיבים שתצטרך
עוגת גבינה קפואהעוגת גבינה קפואה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך