קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםחג ההודיה
מגזין

עוגת גליל דלעת

עוגת גליל דלעת
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו את עוגת גליל דלעת. תמורת 83 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-6 גרם חלבון, 12 גרם שומן ובסך הכל 362 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לחג ההודיה. 43 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פלפל אנגלי טחון, דלעת, רוטב קרמל קנוי ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, מתכון זה לוקח כשעתיים ו-10 דקות. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 27%. מתכונים דומים: גליל עוגת דלעת, גליל עוגת דלעת ועוגת גליל דלעת.

הוראות

1
לעוגה: מחממים את התנור ל-375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חוט למטבח או חוט קצביםחוט למטבח או חוט קצבים
2
מרפדים תבנית אפייה בגודל 15 על 10 על 1 אינץ' בנייר אפייה. מרססים את הקלף בספריי בישול נון-סטיק.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל צהוב מתוק, חתוך לרבעים1 בצל צהוב מתוק, חתוך לרבעים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות אפרוח מציץסוכריות אפרוח מציץ
צינורות כל אחד) בצק עוגיות סוכר בקירורצינורות כל אחד) בצק עוגיות סוכר בקירור
3
מנפים את הקמח, הקינמון, הג'ינג'ר ופלפל האנגלי לקערה קטנה. בקערה נפרדת מקציפים את החלמונים, הסוכר והסוכר החום עד לקבלת תערובת סמיכה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
גבישי סוכר גסים, לקישוטגבישי סוכר גסים, לקישוט
עוף אורגני שלם, חתוך ל-10 חתיכותעוף אורגני שלם, חתוך ל-10 חתיכות
1 תערובת עוגת שוקולד שנרכשה בחנות, כמו בטי קרוקר שוקולד מריר סופר לח, אפויה לפי הוראות הקופסה1 תערובת עוגת שוקולד שנרכשה בחנות, כמו בטי קרוקר שוקולד מריר סופר לח, אפויה לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס למברוסקו1/2 כוס למברוסקו
תפוחים קלופים פרוסים (בערך 12 בינוניים)תפוחים קלופים פרוסים (בערך 12 בינוניים)
2 צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ, או 2 כפות רוטב חריף עם מצנפת סקוטי2 צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ, או 2 כפות רוטב חריף עם מצנפת סקוטי
1 1/8 ג. סוכר לבן1 1/8 ג. סוכר לבן
ציוד שתשתמש בו
זיגוג שזיפיםזיגוג שזיפים
4
מוסיפים את הדלעת לתערובת הביצים ומערבבים במהירות נמוכה עד להטמעה.
מרכיבים שתצטרך
ספרינקטורס, אופציונליספרינקטורס, אופציונלי
תמצית וניל שקופה נוספתתמצית וניל שקופה נוספת
5
מוסיפים את החומרים היבשים ומקציפים במהירות נמוכה עד לקבלת תערובת אחידה. בקערה נפרדת מקציפים את החלבונים והמלח לקצף יציב אך לא יבש. מקפלים לתוך בלילת העוגה, תוך ערבוב בעזרת מרית, עד שרוב הפסים הלבנים נעלמים.
מרכיבים שתצטרך
לימון ועלי נענע טרייהלימון ועלי נענע טרייה
בצל צהוב, קצוץ גס לחתיכות אחידותבצל צהוב, קצוץ גס לחתיכות אחידות
ציוד שתשתמש בו
טורטיות תירס בגודל 5 אינץ', רצוי לבנות, או קליפות טאקו מוכנותטורטיות תירס בגודל 5 אינץ', רצוי לבנות, או קליפות טאקו מוכנות
זיגוג שזיפיםזיגוג שזיפים
6
מורחים את הבלילה על תבנית עם נייר אפייה ומחליקים.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ומיץ מ-1/2 לימון1 לימון, קליפה ומיץ מ-1/2 לימון
ציוד שתשתמש בו
צינורות כל אחד) בצק עוגיות סוכר בקירורצינורות כל אחד) בצק עוגיות סוכר בקירור
7
מעבירים את נייר האפייה לתנור ואופים עד שהבודק יוצא נקי, כ-15 עד 18 דקות. כשהעוגה חמה, מפדרים בנדיבות באבקת סוכר. משחררים את הקצוות והופכים את העוגה על מגבת מטבח. מקפלים את המגבת על קצה העוגה ומגלגלים. מצננים לחלוטין, בקצה כלפי מטה, למשך שעה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה, קצוץ דקצ'יפס חמאה, קצוץ דק
2 אריזות לחמם ולהגיש לחמניות נשלפות (24 לחמניות)2 אריזות לחמם ולהגיש לחמניות נשלפות (24 לחמניות)
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבחמגבות מטבח
צינורות כל אחד) בצק עוגיות סוכר בקירורצינורות כל אחד) בצק עוגיות סוכר בקירור
חוט למטבח או חוט קצביםחוט למטבח או חוט קצבים
8
למילוי: מרככים את הג'לטין ברום. מערבבים על אש קטנה עד שהג'לטין נמס. מגניב. מקציפים בקערה גדולה את הקצפת הצוננת ואבקת הסוכר עד שנוצרים שיאים. מקפלים פנימה את הג'לטין ו-6 כפות חתיכות טופי אנגלי.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה, קצוץ דקצ'יפס חמאה, קצוץ דק
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
חתיכות טופיחתיכות טופי
2 (0.25 אונקיה) מעטפות KNOX ג'לטין ללא טעם2 (0.25 אונקיה) מעטפות KNOX ג'לטין ללא טעם
רוםרום
ציוד שתשתמש בו
זיגוג שזיפיםזיגוג שזיפים
9
להרכבה פורסים את העוגה ומפזרים 4 כפות של חתיכות טופי אנגלי.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות טופיחתיכות טופי
10
מורחים את המילוי על הטופי. התחילו בצד אחד הארוך של גלילת העוגה, ובעזרת המגבת כעזר, גלגלו את העוגה כדי לכסות את המילוי.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ומיץ מ-1/2 לימון1 לימון, קליפה ומיץ מ-1/2 לימון
טופי.טופי.
2 אריזות לחמם ולהגיש לחמניות נשלפות (24 לחמניות)2 אריזות לחמם ולהגיש לחמניות נשלפות (24 לחמניות)
11
מניחים את העוגה, עם צד התפר כלפי מטה, על מגש.
12
חותכים את קצוות העוגה באלכסון קל. מפזרים את העוגה באבקת סוכר. מורחים מעט רוטב קרמל חם ושארית שבבי הטופי מעל החלק העליון של העוגה. להגשה, השתמשו בסכין משוננת כדי לחתוך את העוגה לרוחב לפרוסות בעובי 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה, קצוץ דקצ'יפס חמאה, קצוץ דק
Jif® קרם חמאת בוטניםJif® קרם חמאת בוטנים
חתיכות טופיחתיכות טופי
ציוד שתשתמש בו
סכין משונןסכין משונן
13
מטפטפים עוד רוטב על כל פרוסה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג שזיפים, 1 כוס שמורה (מתכון למעלה)זיגוג שזיפים, 1 כוס שמורה (מתכון למעלה)

מרכיבים

94אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קמח עוגהקמח עוגה163אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)דלעת משומר, ארוזדלעת משומר, ארוז3396 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקרוטב קרמל שנרכש, מחומם, לקישוטרוטב קרמל שנרכש, מחומם, לקישוט2(חוֹרֶף)רום כההרום כהה2(חוֹרֶף)רום כההרום כהה6largesביצים, מופרדותביצים, מופרדות11 קילו קישואים,ג'לטין ללא טעםג'לטין ללא טעם73אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)סוכר חום זהוב, ארוזסוכר חום זהוב, ארוז73אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)סוכר חום זהוב, ארוזסוכר חום זהוב, ארוז67אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך1(יכול להיות או להרחיק)allspice הקרקעallspice הקרקע2(יכול להיות או להרחיק)קינמון טחוןקינמון טחון1(יכול להיות או להרחיק)ג'ינג'ר קרקעג'ינג'ר קרקע3(חוֹרֶף)ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים12ריבס, קצוץ טרי או קפואאבקת סוכראבקת סוכר12ריבס, קצוץ טרי או קפואאבקת סוכר נוספת, לקישוטאבקת סוכר נוספת, לקישוט0(יכול להיות או להרחיק)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים6(חוֹרֶף)טופי אנגלי חתיכות לקישוטטופי אנגלי חתיכות לקישוט2386 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקצפת, צונןקצפת, צונן

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם הבחירות המובילות שלי לעוגת רול. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Barefoot Bubbly Pink Moscato. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-15 דולר.
מוסקטו ורוד בועת יחפה
מוסקטו ורוד בועת יחפה
Moscato Bubbly Pink היחפה מתוק ועסיסי עם ניחוחות וטעמים נפיצים. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות פרנהייט), לבעבוע הזה יש ניחוחות וטעמים של יסמין ותפוז מנדרינה משלימים פטל אדום, תות שדה ורימון. תיהנו מהגימור הקרמי והעסיסי!