עוגת דלעת ברולה
זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, מאפינס פאי דלעת, ו עוגת דלעת צ'ורו עוגת גבינה דנית (מתכונים דומים).
הוראות
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות לסיבוב 12 אינץ'.
העברה לצלחת עוגת זכוכית בקוטר 9 אינץ'. מקפלים overhang תחת ו crimp דקורטיבי. לנקב את הבצק עם מזלג. להקפיא 15 דקות. קרום קו עם נייר; למלא שעועית יבשה או משקולות עוגה.
אופים עד הצדדים נקבעים, על 12 דקות.
הסר רדיד ושעועית. הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 ° F.
לטאטא דלעת 3/4 כוס סוכר בקערה גדולה להתמזג.
להקציף ביצים, ולאחר מכן שמנת, תבלינים, ומלח.
יוצקים מילוי לתוך קרום חם.
אופים עוגה עד מילוי מוגדר במרכז, על 50 דקות.
להעביר פאי למדף; מגניב 30 דקות. צמרמורת עד קר, לפחות 2 שעות עד 1 יום.
מפזרים עוגה באופן שווה עם 2 כפות סוכר. מטגנים עד שהסוכר נמס ומתחיל לקרמל, הופכים את העוגה אפילו לבראונינג, על 1 דקה.
תנו לפאי לעמוד עד שציפוי מתקשה, בערך 20 דקות.
מפזרים עוגה שוב עם הנותרים 2 כפות סוכר. לצלות שוב עד סוכר חום, על 1 דקה. מקררים את העוגה עד לציפוי מתקשה, כ -30 דקות.
לשרת או לשמור בקירור לא יותר מ 2 שעות יותר.