עוגת דלעת לטאה עשויה להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 967 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 46 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה מושלם עבור חג ההודיה. גשו לסופר וקנו ציפוי מוקצף, ציפוי קרקר, קינמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו מרגריטות לטאה מנוקדות, דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, ו מאפינס פאי דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
1
יוצקים 1/4 כוס קרמל ציפוי לתוך קרום; מפזרים 1/2 כוס אגוזים. מקציפים חלב, תערובות פודינג יבש, דלעת ותבלינים עם מקציף עד מעורבב. מערבבים ב 1 1/2 כוסות ציפוי מוקצף; להפיץ תערובת לתוך הקרום. מקררים לפחות שעה. לפני ההגשה, להפיץ עוגה עם שאריות ציפוי מוקצף, טפטוף עם ציפוי קרמל שנותר ומפזרים פקאנים הנותרים אם תרצה בכך.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות ברון Ricasoli Castello di Brolio קיאנטי Classico Gran Selezione. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 60 דולר לבקבוק.