קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות12
ציון בריאות14
מגזין

עוגת חתונה Blackout שוקולד עם קרם חמאה קוקוס

עוגת חתונה Blackout שוקולד עם קרם חמאה קוקוס
עוגת חתונה Blackout שוקולד עם קרם חמאה קוקוס דורש בערך 1 שעה ו 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 125 גרם של שומן, וסך הכל 1532 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לך קפה, חלמונים, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג החתונה שלך. מתכונים דומים: עוגת חתונה וניל קינמון עם שוקולד חם מקסיקני חמאה, עוגת חתונה Vanillan איטלקית קרם חמאה, ו עוגת חתונה קלאסית עם מילוי פטל וזיגוג חמאה.

הוראות

1
הגדר מתלה באמצע התנור מחממים ל 350 מעלות. פ. גריז קל 2 (9 אינץ') מחבתות עוגה בשורה התחתונה עם דיסקים של נייר קלף. מנפים את הקמח, קקאו, אבקת אנצ 'ו צ' ילה, סודה לשתיה, אבקת אפייה ומלח על גיליון נייר שעווה. תסנן שוב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®-ללא תוספת מלחרוטב עגבניות Hunt's®-ללא תוספת מלח
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מניחים חמאה וסוכר בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה להכות במהירות גבוהה עד חלקה ורך.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
בערך 1.5 אונקיות (43 גרם) סוכרבערך 1.5 אונקיות (43 גרם) סוכר
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
3
מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם, מכים עד שכל אחד משולב. להמשיך להכות, גירוד את הצדדים של הקערה במידת הצורך, עד אור ורך, על 5 יותר דקות. עם המיקסר על מהירות נמוכה, לנצח 1/3 של תערובת הקמח. מקציפים את הוניל, חצי חלב חמאה וחצי קפה, ואז עוד 1/3 של תערובת הקמח. מקציפים את חלב החמאה הנותרים וקפה, ולאחר מכן את תערובת הקמח הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
דבש הדריםדבש הדרים
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
4
מורחים את הבלילה באופן שווה במחבתות מוכנות.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים
5
אופים במשך 30 דקות, או עד המרכזים באביב בחזרה כאשר לחוץ קלות. לקרר את העוגות במחבת על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
להביא שמנת כבדה לרתיחה בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
7
מניחים שוקולד בקערה גדולה, יוצקים שמנת כבדה מעל ולתת לשבת 1 דקה. להקציף בעדינות עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
8
מניחים את הגנאש מעל קערה מלאה במי קרח כדי להתקרר מעט, מטאטא מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
9
הסר גנאש מן הקרח ואת השוט עם מקצף עד אור ורך. מקפלים פנימה את חתיכות הטופי.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות טופיחתיכות טופי
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
10
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף שוט חוט, להכות את חלמונים במהירות בינונית גבוהה עד שמנת צהוב חיוור, על 5 דקות. בסיר nonstick, לשלב את הסוכר וסירופ תירס.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאןחבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
זנים של פטריותזנים של פטריות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
11
מניחים מעל חום בינוני גבוה ומביאים לרתיחה מתגלגלת מלאה מבלי לערבב ומבשלים עד שהוא מגיע לשלב רך כדור (238 עד 242 מעלות F) על מדחום ממתקים. מיד לשפוך את התערובת לתוך כוס מדידה הוכחה חום חמאה כדי לעצור את הבישול.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
12
מוסיפים כמות קטנה של סירופ חלמונים ביצה מוכה, להפעיל את המיקסר למהירות גבוהה, ופעימה במשך כ 5 שניות. המשך לעצור את המיקסר, הוספת סירופ, ומכה באותו אופן עד כל הסירופ משולב ואת התערובת מקוררת לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
13
הוסף את החמאה, 1 חתיכה בכל פעם, והכה עד משולב לפני הוספת החלק הבא. כאשר כל החמאה כבר מעורבב, להוסיף את וניל חלב קוקוס ולהמשיך להכות עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
דבש הדריםדבש הדרים
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
14
חותכים כל עוגה בחצי אופקית כדי להפוך 4 שכבות בסך הכל.
15
מניחים את השכבה הראשונה למטה ומתפשטים עם שכבה דקה של גנאש. חזור עם שאר שכבות העוגה וגנאש, המסתיים בשכבת עוגה.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים
16
מורחים שכבה דקה של קרם חמאה על העוגה כולה. זה נקרא מעיל פירור. תרגיע את העוגה למשך 30 דקות. עוגת פרוסט כולה עם קרם חמאה שנותר. הקש קוקוס לתוך הצדדים של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים

מרכיבים

3(חוֹרֶף)אבקת אנצ' ו צ'ילה, אופציונליאבקת אנצ' ו צ'ילה, אופציונלי01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך11 קילו קישואים,על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים227(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)שוקולד מריר, קצוץ דק (מומלץ: ולרונה)שוקולד מריר, קצוץ דק (מומלץ: ולרונה)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחלב-חמאה, טמפרטורת החדר.חלב-חמאה, טמפרטורת החדר.2966 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח עוגהקמח עוגה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחלב קוקוס ממותק (מומלץ: קוקו לופז)חלב קוקוס ממותק (מומלץ: קוקו לופז)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקפה חםקפה חם1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסירופ תירס קלסירופ תירס קל6חלמוניםחלמונים3largesביציםביצים3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים227(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)semisweet שוקולד, קצוץ דק (מומלץ: Callebaut)semisweet שוקולד, קצוץ דק (מומלץ: Callebaut)1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסיביות טופיסיביות טופי454(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)כוסות חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר, לחתוך לחתיכות קטנותכוסות חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר, לחתוך לחתיכות קטנות10(חוֹרֶף)חמאה ללא מלח, טמפרטורת החדרחמאה ללא מלח, טמפרטורת החדר1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאבקת קקאו לא ממותק (באיכות הטובה ביותר כמו ולרונה)אבקת קקאו לא ממותק (באיכות הטובה ביותר כמו ולרונה)907(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)קוקוס עבה לא ממותק (ניתן למצוא בחנויות מזון בריאות)קוקוס עבה לא ממותק (ניתן למצוא בחנויות מזון בריאות)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס11 קילו קישואים,6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס