עוגת טירמיסו
עוגת טירמיסו עשויה להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 814 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 50 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קוניאק, שוקו רגיל, פולי קפה מצופים בשוקולד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. מתכונים דומים: עוגת טירמיסו, עוגת טירמיסו, ו עוגת טירמיסו.
הוראות
מחממים תנור ל-350F (325f למחבתות כהות או לא דביקות). גריז 2 (9 אינץ') מחבתות עוגה עגולות עם קיצור; מחבתות קו עם נייר קלף בישול. הפוך תערובת עוגה לפי ההוראות על תיבת, באמצעות מים, שמן וביצים.
יוצקים את הבלילה למחבתות.
אופים 25 עד 29 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות; להסיר מן המחבתות כדי מדפי קירור. מגניב לגמרי.
בקערה קטנה, מערבבים סירופ קפה מרכיבים. להפריש להתקרר.
בינתיים, בקערה גדולה, beat mascarpone גבינה, 1 1/2 כוסות אבקת סוכר, 2 כפות קוניאק ווניל עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חלקה. בקערה קטנה, להכות שמנת עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס. בעדינות לקפל קצפת לתוך תערובת mascarpone עד בשילוב.
כדי להרכיב, לחתוך כל עוגה אופקית כדי להפוך 2 שכבות.
מניחים שכבת עוגה 1 על צלחת; להרטיב בנדיבות עם סירופ קפה, ולאחר מכן להפיץ עם כ 1 כוס המילוי. חזור עם הנותרים 3 שכבות עוגה.
מורחים הנותרים מילוי מעל בצד העליון של העוגה.
מפזרים קקאו על עוגה. מסדרים פולי קפה סביב קצה העליון של העוגה.
מפזרים שוקולד קצוץ סביב קצה התחתון של העוגה. מקררים לפחות 3 שעות לפני ההגשה.