מנה אחת מכילה 834 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 46 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לכם מיץ לימון, קצפת קלות ורבנה לימון, דומדמניות שכמייה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 33% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. נסו עוגת ריבס עם לימון ורבנה, לימון Verbenan מאפינס שמן זית ... עם סירופ ורבנה לימון, ו עוגת לימון עם קומפוט ריבס (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה בינונית, מערבבים את קמח העוגה עם אגוזי לוז קינמון וקרקע. בקערה בינונית אחרת, באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח את החמאה והסוכר במהירות גבוהה עד אור ורך, על 2 דקות. לנצח את הביצה, ואז לנצח את וניל ולימון, כתומים חזה. לנצח את החומרים יבשים ב 3 קבוצות עד כמעט incorporated. עם מרית גומי, מערבבים את המאפה עד משולב היטב. מחלקים את המאפה לשניים, לטפוח לתוך 2 דיסקים לעטוף פלסטיק. מקררים דיסק אחד במשך 1 שעה, עד המשרד. הקפא את הדיסק השני לשימוש נוסף.
מרכיבים שתצטרך
36 אגוזי לוז שלמים מולבנים, קלויים
קמח עוגה
תפוח נוסף אופציונלי
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
מלח דק, לשולי הכוסות
קליפות מלימון
ליקוריץ צהוב וירוק
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מחממים התנור ל 32
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור על
3
מרדדים את המאפה הצונן בין 2 גיליונות של פלסטיק חובה כבדה לעטוף לסיבוב 12 אינץ'. תירגע עד שתתייצב. פתח את המאפה ולחץ אותו לתחתית ולמעלה את הצד של 10 1/2 אינץ ' מחבת טארט מחורצת עם תחתית נשלפת. להכניס למקרר במשך כ-15 דקות, עד המשרד. מרפדים את המאפה בנייר כסף וממלאים את המחבת במשקולות עוגה או בשעועית יבשה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשה
דראגי פנינה לבנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
אופים את המאפה במשך כ 45 דקות, עד השחמה סביב הקצוות.
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור על
5
הסר את נייר הכסף ואת המשקולות ואופה את פגז טארט במשך כ 25 דקות יותר, עד פריך בתחתית.
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור על
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
6
העברה למתלה ולתת מגניב.
7
בסיר גדול וכבד, לטאטא את חלמוני הביצה וביצים שלמות עם הסוכר, מיץ לימון ועלים ורבנה לימון. מבשלים מעל חום מתון, מטאטא כל הזמן, עד חם מעובה, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
(קיבלר)
זנים של פטריות
קליפות מלימון
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
8
הסר מהחום ולהקציף בחמאה, 1 כף בכל פעם, עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
9
תוסיף קמצוץ מלח. מסננים את curd דרך מסננת להגדיר מעל קערה.
מרכיבים שתצטרך
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
10
יוצקים את curd לתוך פגז טארט להחליק את פני השטח. מקררים עד חברה, על 2 שעות.
11
בסיר בינוני, לטאטא יחד את המים, סוכר, מיץ תפוזים, Cointreau וזרעי וניל ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
Cointreau
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
12
מוסיפים את הדומדמניות ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב בעדינות, עד פירות יער רכים, על 5 דקות. מערבבים את הפלפל ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
דומדמניות
טארטים זעירים בציפוי אדום
8 (U-12) שרימפס
13
חתוך את הפרוסות לחתיכות. כף קומפוט cape דומדמניות סביב הטארט.