את המתכון עוגת פירורי לימון אפשר להכין בכ-50 דקות . מתכון זה מכיל 20 מנות עם 270 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -9 גרם שומן כל אחת. תמורת 56 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לך מלח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. זה עובד היטב כארוחת בוקר. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 22% , וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת פירורי לימון , עוגת פירורי לימון ועוגת פירורי לימון-יוגורט .
הוראות
1
בקערה גדולה מקציפים את חמשת המרכיבים הראשונים עד לקבלת תערובת אחידה. בקערה קטנה מערבבים את הקמח, אבקת האפייה, המלח והסודה לשתייה; טורפים בהדרגה לתוך תערובת החלב עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
יוצקים לתוך 13 אינץ'. x תבנית אפייה בגודל 9 אינץ' מצופה בספריי בישול. מורידים את מילוי הפאי בכפית על הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
תוספת מוקצפת ונענע, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
בקערה קטנה מערבבים קמח וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
חותכים פנימה חמאה עד לקבלת תערובת פירורית. מערבבים פנימה שקדים; מפזרים מעל הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
( 23)
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
5
אופים ב-350 מעלות למשך 30-35 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי.
שמנת שרי, יין פורט ומוסקטו ד'אסטי הם אפשרויות נהדרות לעוגת פירורים. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את NV Johnson Estate Cream Shery. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "