עוגת שוקולד-ריקוטה דורשת על 3 שעות ו-10 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 390 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 27 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו גבינת ריקוטה, פצפוצי שוקולד, חלמונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה די גרוע. נסו עוגת פודינג שוקולד, עוגת שוקולד צ'יפס, ו עוגת שוקולד צ'יפס של KK (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מערבבים את הקמח, קמח תירס, 3/4 כוס צנוברים, 1/4 כוס סוכר, ומלח במעבד מזון עד הקרקע דק.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
3
מוסיפים את החמאה והדופק, רק עד שהבצק נוצר. לחץ על הבצק על החלק התחתון ועל 2 אינץ 'את הצדדים של מחבת טארט בקוטר 11 אינץ' עם תחתית נשלפת. מקררים עד שהבצק מוצק, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
4
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור על
5
קו בצק טארט עם רדיד אלומיניום ולמלא עם משקולות עוגה או שעועית יבשה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
6
אופים את פגז טארט בשליש התחתון של התנור עד רק להגדיר, על 25 דקות. בזהירות להסיר את נייר כסף ומשקולות עוגה.
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור על
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
7
אופים את הקליפה עד הזהב, על 10 דקות יותר. מגניב לגמרי.
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור על
8
שלב את 3/4 הנותרים כוס סוכר עם 1/2 כוס מים בסיר קטן. מביאים לרתיחה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. לקרר את סירופ הסוכר מעט.
מרכיבים שתצטרך
סם ג
ליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
9
בדוד כפול, להמיס את השוקולד על מים רותחים ברכות מאוד.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
10
דופק את גבינת ריקוטה וגבינת שמנת במעבד מזון עד חלקה.
מוסיפים את החלמונים ביצה, 1 בכל פעם, ולעבד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריות
(קיבלר)
12
מוסיף את השוקולד נמס ואת התהליך עד בשילוב. עם ריצת המכונה, להוסיף את סירופ הסוכר בזרם יציב דק ולעבד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
סם ג
זילוף בצורת לב
13
יוצקים את פודינג לתוך קליפת טארט ואופים עד המילוי הוא כמעט להגדיר, על 30 דקות או עד פודינג יש להגדיר. פיזור 3/4 כוס צנוברים קלויים הנותרים על גבי המילוי.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור על
14
תן לטארט להתקרר לחלוטין לפני ההגשה.
15
הטארט יכול להיות עטוף פלסטיק ומקורר עד 3 ימים. להחזיר את הטארט לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.