עוף בוטנים תאילנדי
זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. עם כפית נסו עוף בוטנים תאילנדי, עוף בוטנים תאילנדי, ו עוף בוטנים תאילנדי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את האורז והמים בסיר מעל חום בינוני גבוה. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים במשך 20 דקות, או עד אורז הוא רך. בקערה קטנה, מערבבים יחד את רוטב הסויה, חמאת בוטנים, חומץ ופלפל קאיין. תניח בצד.
מחממים שמן במחבת או ווק על חום גבוה.
מוסיפים עוף, שום וג ' ינג ' ר, ומבשלים, מערבבים כל הזמן, עד שהעוף מוזהב מבחוץ, כ -5 דקות.
להפחית את החום בינוני, ולהוסיף בצל ירוק, ברוקולי, בוטנים, ואת תערובת חמאת בוטנים. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, במשך 5 דקות, או עד ברוקולי הוא רך, עוף מבושל דרך.