קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות2
ציון בריאות45
מגזין

עוף גינאה צלוי בסיר אחד

עוף גינאה צלוי בסיר אחד
עוף גינאה צלוי בסיר אחד יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 97 גר' של חלבון, 55 גרם של שומן, וסך הכל 1140 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות גשו לסופר וקנו בצל, פרחי בייקון מפוספסים, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 25 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכונים דומים: עוף גינאה צלי עם כרוב ובייקון, עוף גינאה צלוי עם עדשים, שרי ובייקון, ו עוף גינאה עם ערמונים צלויים.

הוראות

1
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
2
לזרוק את הירקות עם השמן וכמה תיבול בתוך פח צלייה גדול flameproof.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
מניחים את הציפור על גבי הירקות, למרוח עם חמאה 1 כף ולהניח את הפריחה בשורה על השד. עונה בנדיבות, ולאחר מכן צלוי במשך 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
4
מוציאים מהתנור ומערבבים את הירקות תוך הוספת השום והקורנית.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
5
יוצקים 200 מ " ל מלאי והיין מעל הירקות וחוזרים לתנור לצלות עוד 40 דקות עד שהציפור מבושלת דרך והמיצים לרוץ ברור.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
6
הסר את הציפור, מניחים על צלחת הגשה, מכסים בנייר כסף כדי לשמור על חם ולהשאיר לנוח. הפעל את התנור עד 200c / 180c מאוורר / גז 6 ולצלות את הירקות לעוד 15 דקות עד למכרז.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
7
הסר את הירקות עם כפית מחוררת ולהעביר את צלחת הגשה עם הציפור.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8
מערבבים 2 כפית חמאה וקמח בקערה קטנה כדי ליצור משחה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
9
מניחים את פח הצלייה עם כל מיצי הבישול, בתוספת כל מיצי מנוחה, על הכיריים.
10
לטאטא את הדבק ואת ג ' לי דומדמניות לתוך המיצים עד מומס, ולאחר מכן להוסיף את מלאי הנותרים תיבול נוסף, אם אתה רוצה. בועה במשך כמה דקות עד שהרוטב מתעבה. חותכים ומגישים את העוף גינאה, בייקון פריך וירקות עם הרוטב בצד.
מרכיבים שתצטרך
עוף גינאהעוף גינאה
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם