קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות20
מגזין

עוף ונקניק מעושן Etouffee

עוף ונקניק מעושן Etouffee
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף ונקניק מעושן Etouffee. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 707 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 54 גרם שומן. 8 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך חתיכות עוף ברגל-ירך, פלפל קאיין, פטרוזיליה עלה שטוח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון קריאולי. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו עוף ונקניק Etouffee, שרימפס ונקניק Étouffée, ו נקניק ופטריות Étouffée (מתכונים דומים).

הוראות

1
הגדר תנור הולנדי מעל חום בינוני ולהוסיף 2 ספירה של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
2
מוסיפים את קישורי הנקניק וחומים מעט כמו שאתה להבהיר חלק מהשומן.
מרכיבים שתצטרך
קישורים לנקניקיותקישורים לנקניקיות
3
הסר ולהניח בצד על מגבת נייר. עוף העונה עם הרבה מלח ופלפל ולהוסיף צד העור למטה למחבת. מבשלים מעל חום בינוני כדי לעבד שומן במשך 7 עד 10 דקות, ולאחר מכן להפוך חום שני הצדדים של העוף.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מחבתמחבת
4
הסר ולהניח בצד על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
5
עם הסיר עדיין מעל חום בינוני להוסיף 2 כפות חמאה להמיס עם השומן ולאחר מכן להוסיף קמח להקציף לשלב, ולאחר מכן להחליף כף עץ. מבשלים עד שהוא נחמד וחום (אתה רוצה רו צבעוני עמוק נחמד), על 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מקציףמקציף
סירסיר
6
במעבד מזון להוסיף את הבצל, סלרי, פלפל ושום, ואת הדופק בערך לקצוץ.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
סלריסלרי
שוםשום
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
7
מוסיפים את עיסת הירקות לסיר עם רביכה ומערבבים עם כף עץ. מבשלים מעל חום בינוני במשך 5 עד 7 דקות כדי להזיע החוצה חלק מהלחות.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
סירסיר
8
הוסף את המניה, פפריקה וקיין. להחזיר את חתיכות העוף לסיר ומבשלים עד העוף הוא רך, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות עוףחתיכות עוף
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
עוף שלםעוף שלם
פפריקהפפריקה
מלאימלאי
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
9
הסר את חתיכות העוף מן הסיר ללוח חיתוך לגרוס את הבשר. השליכו את העצמות והחזירו את הבשר לסיר.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות עוףחתיכות עוף
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
סירסיר
10
חותכים את נקניק אנדויל לחתיכות ו להתרפק בחזרה לתוך הסיר בין העוף כדי לחמם דרך.
מרכיבים שתצטרך
נקניק אנדוילנקניק אנדויל
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
11
תן לזה טעם סופי ועונה עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
12
מעבירים למגש הגשה ומקשטים עם שפע של פטרוזיליה ובצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
פטרוזיליהפטרוזיליה

יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן

אלברינו, יין רוזה וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לקייג ' ון. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. פלסיו דה פאפיננס אלברינו עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
Palacio de Fefinanes Albarino
Palacio de Fefinanes Albarino
ניחוחות זניים עם הדרים עדינים רבים עשבוניים. בעל גוף מלא בפה, משיי ורענן מאוד, המשלב את ההרמוניה של טעמים עם אלגנטיות וכבוד.