עוף ים תיכוני ברוטב עשבי תיבול שמנת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.73 דולר למנה. מנה אחת מכילה 597 קלוריות, 25 גרם חלבון, ו 34 גרם שומן. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. אם יש לכם לבבות ארטישוק ארוזים במים, צלפים, שאלוט ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תות תוצרת בית עם קצפת גרנד מרנייה כמו קינוח. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 44%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: עוף ופטריות ברוטב עשבי תיבול שמנת, עוף אפוי עשב ים תיכוני, ו סלט עוף ים תיכוני עשב לימון בגריל.
הוראות
1
מפזרים עוף עם פפריקה, מלח קאיין.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2
מניחים קמח בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
3
מוסיפים עוף, כמה חתיכות בכל פעם, ומנערים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
4
במחבת גדולה מבשלים עוף בשמן על אש בינונית עד שכבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מוסיפים את שאלוט ושום; מבשלים 2 דקות יותר. מערבבים פנימה את היין, הארטישוקים, העגבניות והצלפים; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, למשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
שאלוט, מגורר או טחון
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
1 תפוז, גרידה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
שלב עמילן תירס ושמנת עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים למחבת. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים ומערבבים 1-2 דקות או עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
מוסיפים את הזיתים, 1/4 כוס גבינה, בזיליקום וטימין.