עוף מכאן.
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל לך עוף איש' עוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 24 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 244 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 6 . אם יש לכם בצל, יין, ירכיים עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 79 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -3 דקות. נסו אני לא עוף עוף: חזה עוף צלוי פריך עם כתום והל, העוף המגורר הטוב ביותר עבור מנות העוף שלך + מרק עוף תוצרת בית, ו עוף של פופאי טסו (עוף של גנרל צו עשוי עם נגיסי עוף של פופאי) (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את השמן במחבת 12 אינץ ' על חום בינוני גבוה.
לטפוח עוף יבש עם מגבת נייר ועונה עם מלח ופלפל. בראון את העוף, בשר בצד למטה ראשון, והופך פעם אחת, על 4 דקות בכל צד.
יוצקים את כל אבל 1 כף שמן מהמחבת.
מוסיפים בצל למחבת ו לטגן עד רך, בערך 3 דקות.
מוסיפים את המניה והיין ומערבבים, מגרדים כל חתיכות חומות מתחתית המחבת. הפעל חום גבוה ולהפחית בחצי, על 3 דקות.
יוצקים את העגבניות הכתושות ומוסיפים את עשבי תיבול יבשים ופלפל לימון.
הוסף את ירכי העוף בחזרה למחבת.מכסים ומבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך 40 דקות.
הסר עוף מנוזל ומגיש על אורז בחמאה חם. מצקת את הרוטב על גבי ומקשטים עם פטרוזיליה קצוצה טרי.