עוף צלוי עם לימון, שום ותימין
עוף צלוי עם לימון, שום, ותימין עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1013 קלוריות, 79 גרם חלבון ו 71 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך וריאציות עוף קלוי, בצל, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו עוף ברוטב שום קלוי, לימון ותימין, עוף קלוי קל עם לימון, טימין ושום, ו אספרגוס קלוי עם שום, לימון & טימין (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 450 מעלות F. לשטוף את העוף וללטף אותו יבש.
בקערה קטנה, לעשות חמאה מורכבת על ידי שילוב של חמאה רכה, טימין טחון, שיני שום, גרידת לימון, מלח ופלפל.
מתבלים את חלל העוף בנדיבות עם מלח ופלפל. למלא את החלל עם מגורי הלימון, קומץ עלי טימין טריים, ואת הבצל לרבעים.
מניחים את הגזר, סלרי ובצל בתחתית מחבת צלייה ומניחים את העוף על גבי הירקות. לשלב את הרגליים ולקשור עם חוט מטבח.
בעדינות להרים את העור מן העוף ולהפיץ 2 כפות של תערובת חמאה מרוכך מתחת לעור, להפיץ אותו באופן שווה.
מורחים את החמאה שנותרה על פני כל פני השטח של העוף ומתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מניחים את העוף בתנור וצולים במשך 20 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 375 מעלות F ולצלות את העוף עד מדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך הפנימית, לא נוגע ברישומי העצם 160 עד 165 מעלות F, כ 45 דקות.
מעבירים את העוף והירקות ללוח חיתוך לנוח במשך כ -15 דקות. אוהל העוף עם רדיד אלומיניום כדי להתחמם.
יוצקים את מיצי המחבת לתוך כוס גדולה למדידת כוס. כפית את השומן מלמעלה.
מוסיפים את מרק העוף למחבת הצלייה ומניחים על אש גבוהה. מביאים לרתיחה, מגרדים את כל חתיכות השחמה. להחזיר את מיצי המחבת למחבת.
לטאטא את הקמח לתוך תערובת מרק ולהביא לרתיחה עד מעט מעובה, על 2 דקות. מתבלים את הרוטב לפי הטעם במלח ופלפל.
עוף מזוגג דבש: מתבלים את החמאה עם 1/2 כפית קינמון, 1/4 כפית אגוז מוסקט, ו 2 כפות דבש.
עוף סויה-ג ' ינג 'ר: מתבלים את החמאה עם 1 כף שום טחון, 2 כפיות ג' ינג ' ר טרי, ו 2 כפיות רוטב סויה.