קושימומחה
מוכן ב15 שעות, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות19
מגזין

עוף צלוי עם מלית עשבי תיבול ירוקים

עוף צלוי עם מלית עשבי תיבול ירוקים
עוף צלוי עם מלית עשב ירוק דורש בערך 15 שעות ו -25 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה 32% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 1074 קלוריות, 66 גרם חלבון, ו 86 גרם שומן. גשו לסופר וקנו גרידת לימון,, עירית, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זה עובד טוב כמנה עיקרית. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 47%. הציון הזה מוצק. נסו עוף צלוי עם מלית עשבי תיבול, הודו צלוי בניחוח עשבי תיבול עם מלית לחם תירס, ו צלי חזיר ממולא עם ארטישוק מתובל עשבי תיבול ומילוי פטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
שוטפים את העוף מתחת למים זורמים קרירים ומייבשים אותו במגבות נייר. מקררים, חשופים, לפחות 12 שעות וכל עוד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
3
מחממים את התנור ל 425 מעלות פ. שמן צלייה או תבנית אפייה עם שמן קנולה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1
שים את פירורי הלחם בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מחממים מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מפזרים את הכבד והקורבן במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
כבדכבד
4
מוסיפים למחבת 1 כף מהחמאה וכשהיא נמסה מוסיפים את הג ' יבלטים ומבשלים במהירות עד להשחמה משני הצדדים, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מעבירים אותם לקרש חיתוך, קוצצים דק ומוסיפים לפירורי הלחם. מחוץ לחום, מוסיפים את היין ומגרדים את תחתית המחבת כדי לעקור את החלקים החומים; יוצקים את הנוזל על פירורי הלחם ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מוסיפים את החזיר למחבת ומבשלים עד להשחמה, כ -5 דקות; מגרדים את החזיר לקערה עם תערובת הלחם.
מרכיבים שתצטרך
אחוז שומןאחוז שומן
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מוסיפים למחבת 3 כפות מהחמאה, הבצל ו 1/4 כפית כל מלח ופלפל ומבשלים על אש בינונית עד שהבצל רך ונימוח, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
מוסיפים את המרווה והשום ומבשלים 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
9
מוסיפים את המנגולד השוויצרי ומבשלים עד שהוא נבול. מגרדים את התערובת ואת כל המיצים החמאתיים על פירורי הלחם ומערבבים לשילוב.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
Chard שוויצריChard שוויצרי
10
מוסיפים את העירית וגרידת הלימון וטועמים לתיבול, מוסיפים עוד מלח ופלפל במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
11
שחרר את העור מעל חזה העוף. הכנס את 4 כפות הנותרים חמאה קרה מתחת לעור של חזה עוף, דוחף למטה כדי לפזר אותם. לשפשף את העוף בכל רחבי עם סרט דק של שמן קנולה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
12
מפזרים את העוף בכבדות מכל הצדדים עם 3/4 כפית כל מלח ופלפל. ממלאים את החלל בתערובת הלחם וממלאים את עור הצוואר בכל המילוי שנותר. מניחים את הציפור במחבת הצלייה המשומנת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
אחוז שומןאחוז שומן
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
13
צולים את העוף עד שהעור מתייבש והחמאה נמסה, כ -15 דקות. הורידו את האש ל 375 מעלות צלזיוס והמשיכו לצלות, צולים את העוף פעם או פעמיים עם השומן המצטבר בפינות התבנית, עד שהחלק העבה ביותר של הירך רושם 170 מעלות צלזיוס במדחום לקריאה מיידית, 45 עד 55 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
14
מעבירים את העוף לפלטה גדולה למנוחה של 5 עד 10 דקות. מסננים את מיצי התבנית לקערה ומדליקים את השומן.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
15
יוצקים 1/4 כוס מים לתבנית הצלייה, מניחים אותם על מבער על אש גבוהה ומגרדים את כל החלקים התקועים בתחתית בעזרת מרית גומי. מחזירים את המיצים נטולי השומן לתבנית ומבשלים יחד במשך 3 עד 5 דקות להכנת רוטב דק וטבעי. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
16
לגלף את העוף על המגש. פורסים את הכנפיים במפרק, מסובבים כדי להסיר אותם ומניחים אותם מעל העוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
17
חותכים את הירכיים במפרק, מסובבים כדי להסיר אותם, פורסים אותם באלכסון במפרק הרגליים כדי להפריד אותם לירך ולמקל תוף ומניחים אותם על המגש. חותכים פרוסות דקות מבשר השד ונותנים להם לשכב כשהם נופלים; יוצקים מעט רוטב על הבשר הלבן, ונמנעים מהרטבת עור הירכיים הפריך.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
18
חותכים את הצוואר הממולא בפרוסות, ומגישים עם שאר הרוטב בכד קטן בצד.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות