עוף תה שחור עם חצילים
זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -27 דקות. עם כפית ציון 58%, המנה הזו מוצקה. לחמניות אביב תה שחור עם רוטב טבילה חצילים ומנגו, ארוחת ערב: עוף וחצילים ברוטב שעועית שחורה, ו תה דומדמניות שחורות דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
תלול את שקיות התה ב -2 כוסות מים רותחים למשך 5 דקות.
הסר את השקיות ואפשר לנוזל להתקרר לטמפרטורת החדר.
חותכים את העוף לחתיכות בגודל ביס.
שים את חתיכות לתוך קערה לכסות עם תה מקורר. מכסים בניילון ומכניסים למקרר למשך 2 שעות או עד לילה. כאשר אתה מוכן לבשל, לנקז את העוף וללטף אותו יבש.
מחממים 2 כפות שמן קנולה במחבת גדולה או ווק על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הג ' ינג ' ר, השום והעוף ומטגנים עד שהוא פשוט מבושל, 4 עד 5 דקות.
מוציאים לצלחת ומניחים בצד.
מוסיפים למחבת את יתרת 1 כף השמן, מוסיפים את החציל ומטגנים עד שהחציל מתחיל להשחים ולהתרכך, 3 עד 4 דקות. מחזירים את העוף למחבת, מוסיפים את רוטב הויסין ורוטב הסויה ומטגנים עד שהעוף מבושל, 2 עד 3 דקות.