פאי דלעת אגוז וניל
פאי דלעת אגוז וניל דורש בערך 1 שעה ו 35 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 292 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. מתאים ל-8 ומחירו 82 סנט למנה מנות. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. גשו לסופר וקנו אגוזי מלך, קרם קפה נוזלי, חלב רזה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הביא לך את כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 49%. נסו פאי דלעת זרעי דלעת מתובלים, מאפינס פאי דלעת, ו עוגת דלעת צ'ורו עוגת גבינה דנית (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את חצאי הדלעת בסיר גדול וממלאים במים כדי לכסות בקושי. מביאים את התבנית לרתיחה, ואז מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים את הדלעת עד שהיא רכה, כ-30 דקות.
מסננים את הדלעת וגורפים את בשר הדלעת; זרקו את הקליפה. מועכים את הדלעת לתערובת אחידה.
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
מניחים 2 כוסות מהדלעת המעוכה בקערה גדולה, ומערבבים פנימה את החלב, קרם הקפה, הביצים, הסוכר החום, אגוזי המלך והקינמון עד שהתערובת מתאחדת היטב. כף את המילוי לקרום הפאי, ואופים בתנור שחומם מראש עד שמילוי הפאי יציב ומבושל, בערך 1 שעה.