פאי הדובדבן
פאי טמאלה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 802 קלוריות, 44 גרם חלבון, ו 56 גרם שומן. מתאים ל-8 ומחירו 2 מנות.61 דולר למנה. גשו לסופר וקנו פלפל, בצל, זיתים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 5 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 59%. נסו פאי עוף לבישול איטי, פאי הדובדבן, ו הדובדבן פוט פאי (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת, בשר בקר טחון חום; ניקוז.
מוסיפים עגבניות, בצל ותבלינים. מבשלים, לא מכוסים, במשך 20 דקות.
מסדרים חמש טורטיות בתחתית 13 אינץ'. איקס 9-אין. תבנית אפייה, קורעת טורטיות לפי הצורך. מכסים בחצי מתערובת הבשר, ואז חצי מהגבינה. חזור על שכבות, באמצעות טורטיות הנותרים, תערובת בשר וגבינה.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 30 דקות או עד לחימום.
בואו לעמוד כמה דקות לפני ההגשה.