פאן דרומי מטוגן עוף
פאן דרומי מטוגן עוף יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 890 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 56 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך מלח ים, פלפל טחון, מים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 14 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו עוף מטוגן דרומי, עוף מטוגן דרומי, ו העוף המטוגן הדרומי הטוב ביותר (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף את העוף מתחת למים זורמים קרים.
מערבבים מים ומלח כשר בקערה גדולה, מערבבים עד שהמלח מתמוסס. מכסים עוף בתערובת מלח ומקררים בין לילה (מינימום 4 שעות).
הסר עוף ממי מלח מי מלח לטבול בחמאה. אפשר להשרות לילה (מינימום 4 שעות).
הסר עוף מן החמאה, מחזיק כל חתיכה לטפטף עודפי חלב חמאה בחזרה לקערה.
להניח עוף על מתלה קירור חוט להגדיר על מחבת גיליון.
מערבבים קמח, מלח ים, פלפל, עמילן תירס, וקמח תפוחי אדמה בקערה גדולה. לדלות חלקי עוף בתערובת קמח, מתנער עודף.
להניח חלקי עוף על מתלה קירור חוט.
באמצעות ברזל יצוק גדול, או מחבת כבדה, להמיס את השומן והחמאה יחד ולהוסיף את כתף הבייקון או החזיר. כאשר התערובת חמה (אבל לא עישון), להוסיף את העוף, 1 חתיכה בכל פעם, בשכבה אחת, העור בצד למטה. העוף צריך להיות מכוסה למחצה בתערובת חמאה-שומן. מבשלים כל חתיכה 10 עד 12 דקות לכל צד, הופך פעם אחת, או לעתים קרובות יותר במידת הצורך, לחום באופן שווה. בשר כהה מבשל לאט יותר מבשר לבן. כדי לבדוק doneness, לחתוך ירך עד העצם ולבדוק אדמומיות. כאשר להשחים באופן שווה, הסיר את העוף מבושל במקום על מתלה קירור.
מגישים חם או מאפשרים להתקרר לטמפרטורת החדר.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese ריזלינג. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 56 דולר.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
"טיפה קטנה בארומה, ללבן הצעיר הזה יש המון עוצמה, המציע טעמים של ליים, אפרסק וצפחה בהתאמה למרקם משיי. זה מביך היום, צורך זמן לשלב. הטוב ביותר מ-2008 עד 2020. 1,500 מקרים שנעשו.- BS