פודינג אורז הודי
מתכון זה אופייני למטבח ההודי. אם יש לך תמצית vanillan, אורז basmati, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 52 דקות. , שהוא מוצק. נסו פודינג אורז הודי, פודינג אורז הודי, ו פירני (פודינג אורז הודי) (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בסיר גדול, כבד תחתית, להביא את האורז, חלב והל לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, תוך ערבוב כל הזמן עם כפית בטוחה לחום כדי לעזור לשמור על החלב מלהישרף.
להפחית את החום כך החלב הוא בעדינות מבעבע ומבשל במשך 45 עד 50 דקות, ערבוב לעתים קרובות. האורז צריך להיות רך החלב יקטן בחצי, נותן עקביות דמוית דייסה.
מוסיפים את הסוכר, מי ורדים או וניל ופיסטוקים. מערבבים ומכבים את החום.
מגישים חמים או מקורר, מעוטר בפיסטוקים נוספים. הולך טוב עם פירות טריים מדי.