פודינג הקרמל השרוף של מיכאל רקצ'יוטי (סירי דה קרם)
המתכון של מיכאל רקצ'יוטי לפודינג קרמל שרוף (סירי דה קרם) מוכן בערך 1 שעה ו 15 דקות וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון דרומי. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יש קינוח זה 507 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 39 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם מים, סוכר מגורען, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו פודינג קוקוס סירי De Crème, פודינג קוקוס אפוי (סירים דה קרם), ו פריך קרמל פריך עם קרם מאפה קרמל שרוף (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 149° ומסדרים מתלה באמצע. להביא 8 כוסות מים לרתיחה בסיר גדול מעל חום בינוני; לשמור על המים בבית מבשלים. סדר 6 (6-אונקיה) ramekins 1/2 אינץ ' בנפרד במחבת צלייה גדולה (לחלופין, להשתמש 12 [3-אונקיה] כוסות אספרסו או מחזיקי נרות זכוכית); להפריש. למלא קערה קטנה עם מים יש מברשת מאפה מוכן.
מערבבים את הקרם והחלב בסיר קטן ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה; מסירים מהחום ושומרים על חום.
שלב את הסוכר ואת הנותרים 2 כפות מים נמדדים בסיר בינוני כבד תחתית (הקפד להשתמש בסיר בין 2 1/2 ו 3 ליטרים בגודל) ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם עד הסוכר מומס לחלוטין. המשך לבשל בלי לערבב, באמצעות מברשת מאפה טבול במים כדי לצחצח משם כל גבישי סוכר נצמדים לצדדים של המחבת, עד התערובת הופכת צבע ענבר כהה, על 5 עד 6 דקות. מיד להסיר מהחום.בעוד לטאטא בעדינות, בזהירות רבה להוסיף על 1/2 כוס של תערובת קרם חם לקרמל (זה יהיה בועה עד וגמגום כדי להיות בטוח רק להוסיף כמות קטנה בכל פעם), הקפד לטאטא את החלק התחתון של המחבת, עד הבועות שוככות. המשך להוסיף לאט את תערובת הקרם 1/2 כוס בכל פעם תוך לטאטא לאט כדי לשלב אותו, עד שכל התערובת נוספה; להפריש.
לטאטא את החלמונים בקערה חסינת חום קטנה עד מעורבב. בעוד לטאטא כל הזמן אבל לא יותר מדי במרץ, לאט לשפוך על 1 כוס של תערובת שמנת לתוך החלמונים עד בשילוב.
יוצקים את תערובת הקרם-ביצה בחזרה לסיר ולהקציף לשלב.
מוסיפים את השוקולד ומקציפים בעדינות עד שהוא נמס ומשולב באופן שווה.
מניחים מסננת בסדר רשת על כוס מדידה גדולה או קערה עם זרבובית ויוצקים את פודינג.
הסר את המסננת באופן שווה לחלק את פודינג מתוח בין ramekins או כוסות אספרסו, למלא אותם שלושה רבעים מלאים.להיזהר לא לקבל כל מים בתוך ramekins, להוסיף מספיק מים רותחים למחבת הצלייה, כך שהוא מגיע 1 אינץ ' את הצדדים של ramekins. מכסים את המחבת בחוזקה בנייר אלומיניום. בזהירות להעביר את המחבת לתנור ואופים עד צמרות פודינג כהה בצבע וכמעט להגדיר, על 1 שעה. (כל רפרפת עדיין להתנועע, אבל זה יהיה להגדיר כפי שהוא מתקרר. אם אתם משתמשים בספלי אספרסו, בדקו אותם לאחר 45 דקות, ובדקו את מחזיקי נרות הזכוכית לאחר 25 דקות.) באמצעות מלקחיים ולהיות זהיר לא לקבל כל מים בתוך ramekins, בזהירות להעביר כל פודינג מתלה חוט ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.
מגישים או מכסים בניילון נצמד ומקררים בין לילה. אם מקורר, לתת פודינג לשבת בטמפרטורת החדר במשך 20 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
הדרום יכול להיות לזווג עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות את המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי