קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות32
מגזין

פוזילי עם פסטו אפונה ומוצרלה מעושנת

פוזילי עם פסטו אפונה ומוצרלה מעושנת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Fusilli עם Pesto אפונה ו Mozzarellan מעושן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 25 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 539 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. אם יש לכם פרמזן, פוזילי פסטה, שקדים חתוכים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. נסו פנה עם פסטו עגבניות ומוצרלה מעושנת, פסטו פארו עם עוף, Mozzarellan מעושן ועגבניות, ו ארוגולה פסטו, ריקוטה ופיצה מוצרלה מעושנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור הפסטה: להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
4
מסננים ושומרים על כוס 1 של מי הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
5
מניחים את הפסטה סחוטה בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
להוסיף את הגבינה ולזרוק עד מצופה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
7
עבור פסטו: במחבת קטנה, חום 1 כף שמן זית על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
פסטופסטו
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מוסיפים את שאלוט, 1/2 כפית מלח ופלפל. לבשל עד שהתרכך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
פלפלפלפל
מלחמלח
9
מוסיפים את היין ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ייןיין
10
הסר את המחבת מהחום וקריר מעט.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
בקערה של מעבד מזון, לשלב את האפונה, מוצרלה מעושנת, תרד, פרמזן, מיץ לימון, גרידת לימון, הנותרים 1 כפית מלח ותערובת שאלוט מבושל. להתמזג עד חלקה, אבל עדיין מעט עבה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
גרידת לימוןגרידת לימון
מוצרלהמוצרלה
פרמזןפרמזן
שאלותשאלות
תרדתרד
אפונהאפונה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
12
יוצקים את הפסטו על הפסטה וזורקים עד מצופה, מוסיפים את מי הפסטה השמורים לפי הצורך כדי לשחרר את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
פסטהפסטה
פסטופסטו
רוטברוטב
13
מפזרים את השקדים הקלויים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
שקדיםשקדים