תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Fusilli עם Pesto אפונה ו Mozzarellan מעושן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 25 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 539 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. אם יש לכם פרמזן, פוזילי פסטה, שקדים חתוכים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. נסו פנה עם פסטו עגבניות ומוצרלה מעושנת, פסטו פארו עם עוף, Mozzarellan מעושן ועגבניות, ו ארוגולה פסטו, ריקוטה ופיצה מוצרלה מעושנת (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור הפסטה: להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
4
מסננים ושומרים על כוס 1 של מי הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
מים
5
מניחים את הפסטה סחוטה בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
להוסיף את הגבינה ולזרוק עד מצופה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
7
עבור פסטו: במחבת קטנה, חום 1 כף שמן זית על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
פסטו
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
מוסיפים את שאלוט, 1/2 כפית מלח ופלפל. לבשל עד שהתרכך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלות
פלפל
מלח
9
מוסיפים את היין ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יין
10
הסר את המחבת מהחום וקריר מעט.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
11
בקערה של מעבד מזון, לשלב את האפונה, מוצרלה מעושנת, תרד, פרמזן, מיץ לימון, גרידת לימון, הנותרים 1 כפית מלח ותערובת שאלוט מבושל. להתמזג עד חלקה, אבל עדיין מעט עבה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
גרידת לימון
מוצרלה
פרמזן
שאלות
תרד
אפונה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
קערה
12
יוצקים את הפסטו על הפסטה וזורקים עד מצופה, מוסיפים את מי הפסטה השמורים לפי הצורך כדי לשחרר את הרוטב.