פיצה לבנה עם שום קלוי וזיתים ירוקים
פיצה לבנה עם שום קלוי וזיתים ירוקים עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 2236 קלוריות, 76 גרם חלבון ו 68 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . לך לחנות ותביא מלח, פיצה אפויה, תערובת גבינה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. עם כפית ציון של 34% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. נסו פיצה לבנה עם שום קלוי וזיתים ירוקים, פיצה ברוטב שום לבן קלוי, ו שום קלוי, עוף ופיצה לבנה תרד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). חותכים את החלק העליון של הראש של שום, ומפזרים קצת מלח.
מניחים על ריבוע של רדיד אלומיניום, טפטוף עם שמן זית. לעטוף את נייר הכסף ברפיון סביב השום.
אופים במשך 35 עד 40 דקות בתנור שחומם מראש, עד שיני מכרז.
טפטוף שמן זית מחבילת נייר השום על קרום הפיצה, ומברשת להתפשט באופן שווה.
מפזרים את הזיתים הירוקים על הקרום. למעלה עם גבינה קרועה. לסחוט את שיני השום מתוך עורות הנייר, ולהפיץ על גבי הפיצה.
אופים במשך 30 עד 35 דקות בתנור שחומם מראש, או עד הגבינה נמסה מבעבע ואת הקצוות משחימים יפה. אפשר להתקרר במשך כמה דקות, ואז לחתוך ולהגיש.