פיצה עם קרום ממולא
פיצה עם קרום ממולא דורש בערך 30 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 493 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מתכון זה מ טעם הבית דורש קרום פיצה, רוטב פיצה, בזיליקום או, וגבעולי פטריות וחתיכות. זה הוא זול למדי מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזאת. עם כפית ציון של 23%, המנה הזו די גרועה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פיצה ממולאת קרום, מטבל פיצה קרום ממולא, ו פיצה עוף ממולא קרום.
הוראות
מפזרים קמח תירס באופן שווה על 15 אינץ ' משומן. 10 אינץ'. איקס 1 אינץ'. תבנית אפייה. מגלגלים בצק פיצה ומניחים על התבנית, נותנים לבצק לעטוף 1 אינץ'. מעבר לקצוות. תפר מרכז קמצוץ לאטום.
מניחים חתיכות גבינת חוט סביב קצוות התבנית. מקפלים בצק על גבינה; קמצוץ לאטום.
מברישים את הקרום בחמאה; מפזרים בזיליקום.
אופים בחום של 425 למשך 5 דקות.
מניחים שני שליש מהפפרוני בשכבה אחת מעל הרוטב.
מפזרים פטריות, זיתים וגבינה. למעלה עם פפרוני שנותר.
אופים 10-12 דקות או עד שהקרום והגבינה משחימים קלות.
יין מומלץ: סנג ' ובזה, שיראז, יין ברברה
פיצה עובדת ממש טוב עם יין סנג ' ובזה, שיראז וברברה. היין הטוב ביותר עבור פיצה תלוי תוספות! פיצה ברוטב אדום תדרוש יין אדום עם קצת חומציות, כמו ברברן או סנג ' ובזה. הוסף פפרוני או נקניק ואתה יכול ללכת נועז יותר עם סירה. ריסרבה לואיאנו קיאנטי קלאסיקו עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
לואיאנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
יין עשיר ומובנה עם זר מורכב מרובד בניחוחות של דובדבנים אדומים בשלים וסיגליות, ואחריו תווים של עור ופלפל לבן. היין מופק מפלדה לא נוצצת, הוא נח במשך 10 חודשים לפני שהוא מועבר לחביות עץ אלון צרפתיות ואמריקאיות, שם הוא הזדקן במשך 12 חודשים.